Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is tobbszor lattok jo not csunyabb/atlagos pasival mint jo pasival?
Figyelt kérdés
Keves olyat latok mint Angelina Jolie es Brad Pitt, inkabb az a jellemzo, hogy pillanatra elmorfondirozok “hmmm ez hogyan” de igazabol ennyi, a kerdest sem rosszindulatbol irtam ki, csak en ezt vettem eszre. Persze vannak szepfiu “szeplany” parok is de nem ez a jellemzobb.2018. jan. 9. 11:44
1/10 anonim válasza:
Végre másnak is feltűnt, már azt hittem, csak én hallucinálok ilyeneket :D
2/10 anonim válasza:
en olyanokat szoktam.latni szep fiu az az" pawa ecset feju nyomi" jo csajjal. ez mi abrandito nagyon.
3/10 anonim válasza:
En inkabb ronda, kover, zsiros haju lanyokat szoktam latni, atlagos vagy annal jobb sracokkal. Ez a gyakoribb, persze latok csunya fiu - szep lany parokat is. De alapvetoen a leggyakoribbnak a hasonlo szintu szepseget latom.
4/10 anonim válasza:
Igen, én is sokszor látok ilyen párokat, a csinos barátnőim többsége is náluk csúnyább pasival van.
Ennek az okai a következők lehetnek: vagy kapcsolatfüggő/önbizalomhiányos a lány és azt hiszi, nem kaphatna jobbat, vagy nincs türelme kivárni.
Vagy elege lett a jóképű, izmos szépfiúkból, akik folyton csak megdugni akarják. Én most ennél a fázisnál tartok és elkezdtem lejjebb adni kicsit az igényeket külső terén...
21L
5/10 anonim válasza:
Nem igazán, általában összeillő párokat látok. Inkább azt szoktam figyelni, hogy csúnya lányoknak milyen jó pasijaik vannak. Inkább csak ezeket veszed észre, mert erre koncentrálsz.
6/10 anonim válasza:
Mindenkinek az legyen a legszebb akivel együtt van. Az szánalmas ha saját párod alul értékeled magadhoz képest. Ezt nevezik érdek kapcsolatnak ami érzelmi jellegű is lehet.
8/10 anonim válasza:
Én mostanában kutya sétáltatótak látok,párokat ritkán,vagy csak nem figyelem meg őket,hogy ki melyikhez képest hogy néz ki.
9/10 anonim válasza:
Így is fogalmazhatnánk ahogy te,de akár úgy is hogy gyakran látok jó nőt gazdag pasival😂
10/10 anonim válasza:
Mi vagyunk a kivételek, én jóképű vagyok, a barátnőm meg szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!