Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak ténylegesen vonzódnak a csúnyább nőkhöz is, vagy csak nincs jobb alapon kezdenek velük?
Ami neked csúnya az adott férfinak szép!
Mi ebben a magas?
Van akinek tetszik ha szemüveges vékony ritkahaju ha vannak szerethető hibái ha kismellű stb mégis lehet extrém erotikus kisugárzása mégis jó a teste jó a lelke minden eredeti rajta nem sznob az öltözködése hanem egyedi vagy hétköznapi.. izgalmas relytélyes személyiség és romantikus.
Mit várhatnánk el egy rommá sminkelt kirakatibábutól?
Engem speciel a hányinger kerülget a sznob műnüktől, de már lassan a "szépségkirálynüktől is"
Ezeknek a műnőknek az elvárásaikról ne is beszéljünk, belülről nagy százalékban rohadtak és lelkiszegények, már már kifinomult prostituáltak.
A csúnya nőkhöz nem vonzódom.
Az viszont egy másik kérdés, hogy kinek mi a csúnya.
Például nekem nagyon tetszenek azok a nők, akiket a többség szürke egérnek bélyegez. Volt már pár olyan barátnőm, akire az ismerősök azt mondták, hogy csúnya. Nekem tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!