Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak tényleg tetszenek a csúnyább arcú nők
(is)?
Figyelt kérdés
Vagy csak kompromisszumkészek, mert nem jut szép arcú?
A nőknek tényleg tetszenek a csúnyább arcú pasik (is)?
2017. nov. 20. 08:46
2/21 anonim válasza:
Amit amúgy linkeltél képet az egy agyon sminkelt mümájer mü liba,a szája elég undoritó,és mennyi rúzs van rajta te jóég..még szexre sem kellene..
2017. nov. 20. 08:49
3/21 anonim válasza:
Ezt a képet minek linkelted be? De egyébként igen, kinek ez tetszik kinek az. Az összhatás is sokat számít. Ha valakinek nem szép az arca, akkor lehetőleg ne Tinderen ismerkedjen, hanem élőben.
2017. nov. 20. 08:51
4/21 anonim válasza:
A képen linkelt széparcú lányokat más sem érdekli mint a divat,és a vásárlás,egy értelmes mondatot nem tud mondani,b nőnek felejtős..
2017. nov. 20. 08:52
5/21 anonim válasza:
Nekem a szép arcról nem ilyen lány jut eszembe...
2017. nov. 20. 09:05
6/21 anonim válasza:
Hála Istennek, hogy mindenkinek más a szép. Bajban is lennénk, ha minden férfinak csak egyféle nő tetszene.
2017. nov. 20. 09:12
7/21 anonim válasza:
Szerintem te nem vagy csúnya, csak nem tudod értelmezni, hogy mi a szép. Küldj magadról képet.
2017. nov. 20. 09:21
8/21 A legrosszabb válasza:
Nekem első ránézésre kimondottan azok a nők tetszenek meg, akiknek könnyen megjegyezhető, jellegzetes arcvonásaik vannak.
Az ilyeneket kerülöm: [link] Sorozatgyártott, sablonos, agyra és lélekre üresnek tűnő csajok, akik mellett ha elmész sem fordulsz már meg az utcán, mert 10 méter múlva pont egy ugyanilyen módon kinéző csoport fog veled szembejönni.
2017. nov. 20. 09:41
9/21 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek a csúnya arcú nők. De az a bökkenő, hogy mindenkinek más a csúnya arc, totál szubjektív. Másrészt lehet valaki olyan, mint a belinkelt csaj, nekem pl. az sem jön be, mert műcica...
2017. nov. 20. 09:52
10/21 anonim válasza:
Ez elszomorító lesz de számomra az arc a legfontosabb. És a legtöbb normális embernek is. Ha az nem tetszik (másnak attól még simán tetszhet) akkor tökmindegy milyen bomba alakja van vagy milyen jófej.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!