Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak tényleg tetszenek a csúnyább arcú nők (is)?
Figyelt kérdés
Vagy csak kompromisszumkészek, mert nem jut szép arcú?
Esetleg ennyire mindegy az arc, csak punci legyen?
Kifejezetten csúnya arcom van (szögletes, kicsi ajkak, puklis orr, szeplők), mégis tetszettem már jópár (az én ízlésem szerint) helyes srácnak.
A testem se túl jó, hogy azzal kompenzáljak, mellem pl. alig van.
A legjobb barátnőm szintén nem olyan szép, kismellű, mégis minden ujjára jut vagy 10 jó pasi.
Most akkor hogy van ez?
2017. nov. 20. 08:42
21/21 anonim válasza:
Egyébként kb az összes nő a világon agyhalott,mégis nekik hogyan esne ha egy pasi azt mondaná nekik hogy nem tettszel mert gyenge a kisugárzásod.? Menjetek el bameg csernobilba! Tehát ez olyan képmutató és lekoptató szöveg mint a te jobbat érdemelsz nállam,meg barátok még lehetünk. Ronda az arca és kész,jó lenne ha a nők már öszinték is mernének lenni a mai világban,de hát ezt várhatjuk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!