Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiaknak tényleg tetszenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak tényleg tetszenek a csúnyább arcú nők (is)?

Figyelt kérdés

Vagy csak kompromisszumkészek, mert nem jut szép arcú?

[link]

Esetleg ennyire mindegy az arc, csak punci legyen?

Kifejezetten csúnya arcom van (szögletes, kicsi ajkak, puklis orr, szeplők), mégis tetszettem már jópár (az én ízlésem szerint) helyes srácnak.

A testem se túl jó, hogy azzal kompenzáljak, mellem pl. alig van.

A legjobb barátnőm szintén nem olyan szép, kismellű, mégis minden ujjára jut vagy 10 jó pasi.

Most akkor hogy van ez?

2017. nov. 20. 08:42
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
#10, akkor senki nem normális, akinek valaha tetszettem? Mondjuk esélyes.
2017. nov. 20. 10:20
 12/21 anonim ***** válasza:

Szerintem egy férfinak sem tetszenek a csúnyább arcú lányok, olyan van,hogy más dolgok megfogják vagy később mikor szerelmes lesz akkor szebbnek látja vagy véli. De alapvetően senki nem akar csúnya arcú nőt magának.

Nekem szerintem csúnya az arcom,vagyis egyik másik szögben nem szép mégis találtam már nem egy férfit aki szépnek tartott,voltak korszakok amikor egyenesen gyönyörűnek láttak az emberek ,de volt olyan is,hogy nem egyszer lerondáztak. Az általad linkelt högly remélem nem a csúnya kategória nálad,mert ő inkább a fullos milliárdos nő.

2017. nov. 20. 10:31
 13/21 anonim válasza:

Hidd el ez nem számít. Pasiként én attól szenvedtem, hogy csak 165 magas vagyok. Volt olyan amikor tök jó hangulatom volt, tutit, olyan enyém a világ érzés, akkor nem érdekelt a dolog. Ilyenkor mindig sikerült akár magasabb lányokkal is flörtölni.

Szóval, közhely de tényleg igaz, a szépség a kisugárzás belülről fakad. El kell hinnéd, hogy jó nő vagy, és akkor a többiek is így néznek majd rád. 😊

2017. nov. 20. 10:32
 14/21 anonim ***** válasza:
Ha az arc számítana, a testalkat kevésbé, akkor tényleg igaz lenne, amit itt írnak, és körülvett volna mindig egy csapat pasi.
2017. nov. 20. 10:37
 15/21 anonim ***** válasza:
Akkora baromságokat irnak itt egyesek. 100%-ban arc számit,hisz ha van egy csúnya arcú nő akkor neki nem fog érdekelni a kisugárzása. Kisugárzása meg egyébként mindenkinek van,attól hogy még nem érzik egyesek attól még létezik akkor is..
2017. nov. 20. 10:43
 16/21 anonim ***** válasza:
13-nak abban igazat adok,hogy a kisugárzás baromi sokat számít,de azért ez nem jelenti azt,hogy bárkit megkaphatsz meg hogy ettől szebb leszel. De nekem is akkor voltak hihetetlen sikereim amikor ilyen beképzelt voltam és azt hittem világ legszebbje vagyok, mióta nagyon alacsony az önértékelésem(exem miatt) tényleg kb kutya nem figyel rám.Úgyhogy ez valóban sokat számít.
2017. nov. 20. 10:52
 17/21 anonim ***** válasza:
39%

ma 10:52 "a kisugárzás marha sokat számit"

Te marha fogyaték vagy látom. Ugyan mutass már egy csúnya arcú férfit vagy nőt akinek borzalmasan nagy a kisugárzása..

Egyébként csak agyilag zokni nők jönnek fojton ezzel a kisugárzás dologgal,mert amúgy egy pasi szájából még soha nem hallotam hogy egy nő azért nem tettszet voln neki mert gyenge volt a kisugárzása..

2017. nov. 20. 11:05
 18/21 anonim ***** válasza:

17-es te vagy a fogyatékos, én nem vagyok jóképű férfi, de magabiztos vagyok és sok nő mondja, hogy van sármom.

Ha ez sem lenne eláshatnám magam és sosem lenne barátnőm.

Persze csodákat ezzel sem tudok művelni de számít.

Volt csúnya arcú barátnőm kettő is és nem az arcuk zavart, hanem, hogy emiatt komplexusuk van és nem elég magabiztosak...Pedig én éltem volna velük is boldogan, de akivel családot alapítottam az egy nagyon szép arcú nő aki letagadhat 10 évet simán. 40/F És nem az arca volt a lényeg de számított az önbizalom miatt. Én annak ellenére vagyok magabiztos, hogy nagyon sok kosarat kaptam és negatív élményt, de ha feladtam volna élhetnék egyedül...

2017. nov. 20. 11:12
 19/21 anonim ***** válasza:
58%

17-es akkor ne hidd el, van olyan oktatóm az egyetemen,hogyha meglátnád azt mondanád borzalom ez a férfi,nagyon nem helyes,aztán elkezdi az előadást,megszólal és minden lány kb elájul tőle.

Igenis számít a magabiztosság a kisugárzás. Egy szép emberen is sokat ront,ha önbizalomhiányos.

2017. nov. 20. 11:19
 20/21 anonim ***** válasza:
A kisugárzás állitólag csak fizikailag érezhető,mégis sok tv-ben lévő pasiért rajonganak a nők..
2017. nov. 20. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!