Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak miért a műnők tetszenek?
Én férfi létemre a természetesebb nőket kedvelem. Az említett példáknak minden mosolya egyforma. Ja, szokott is vita alakulni a férfitársaságomban erről, mert bizony a többség őket tartja "szexszimbólumnak". Hát nemt'om.
De ezt most nem tudom kifejteni, mert a szomszédban ÜVÖLT egy több órás alvást elősegítő, lágy zene és emiatt elmegyek kávézni egyet valahova, minél messzebbre.
24f
Talàn azért nem éred a sorok közül ordîtò vàlaszokat, mert nincs èrtelme a kérdésednek, ugyanis ez egy brutàlis nagy àltalànosítàs.
(Pl.: Fiùk! Miért kedvelitek a kék szìnt?")...
Tipikus nő vagy egy "like"-ra már azt hiszed hogy meg is dugnánk/tuk a csajt mi?
Én tetszikelek egy tankot akkor már meg is dugnám?Nem.Bőven látok eleget minden nap.Ne nő aggyal gondolkodj,bár ami nincs azzal nem nehéz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!