Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem kellek azoknak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek azoknak a férfiaknak akik nekem tetszenek?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok, legnagyobb elkeseredésem az hogy, bárki aki elkezd engem érdekelni, nem érdeklem.

Nem kezdeményezz senki, és onnan gondolom.

Aki mer kezdeményezni az pedig nekem nem jön be sajnos. Így pedig nem tudok vele megismerkedni ha nincs az a pont ami meg fog benne.

Vannak akik csak föl ajánlják magukat, mintha én egy darab hús lennék és mást nem is akarnak tőlem csak szexet.

Nem vagyok csúnya, dicsérnek is de még sem érzem magam szépnek, főleg ezért hogy nincs az a fiú aki meg fog, és én is őt.

Mit tehetek?? Nem fogok soha kelleni senkinek??

2013. okt. 2. 19:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha priviben küldessz tudok segíteni talán. :)
2013. okt. 2. 19:15
 2/7 anonim ***** válasza:

Csak külsőre mész? Lehet, hogy egy kis beszélgetés után kiderül, hogy van benne valami!

Am. mindenki olyan párt talál, mint ő maga. Ha te egy 6-os vagy, ne akarj 10-est!

2013. okt. 2. 19:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez általában mindig így szokott lenni.
2013. okt. 2. 19:20
 4/7 anonim ***** válasza:

Sokszor van ilyen, előbb-utóbb lesz valaki, akivel kölcsönösen tetszetek egymásnak. Nem baj, ha kicsit várni kell.

Egyébként küldhetsz képet, hátha okosabbak leszünk és tudunk úgy mondani valamit. (Nem ismerkedési szándékkal írom ezt.)

2013. okt. 2. 19:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is így voltam jó sokáig. Állandóan reménytelen szerelmes voltam. Próbálj esetleg változtatni a külsődön, sokat számíthat egy új hajszín, más színű, más stílusú ruhák. És mutasd kifele, hogy bombanő vagy, akit mindenki akar.
2013. okt. 2. 19:23
 6/7 anonim ***** válasza:

De ismerős probléma. :D

Nem tudok segíteni, de együtt érzek.

22L

2013. okt. 2. 19:37
 7/7 anonim válasza:
Fiúként ajánlom, hogy csak barátkozz vele. A fiúk hamar többet fognak érezni, aztán jöhetnek az egyre egyértelműbb jelek. Személy szerint egy olyan lánnyal nem állnék le, akivel nem beszéltem még és nem "10/10", de ha jól megismerem, akkor sokkal inkább vonzóbb lesz számomra
2022. jan. 20. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!