Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiaknak milyen nők...

A férfiaknak milyen nők tetszenek alakra gondolok? Vékony vagy közép?

Figyelt kérdés
2009. márc. 5. 14:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Szerencsére a férfiak ízlése sem egyforma, különben már kihalt volna az emberiség. Van, aki a vékonyat szereti, van aki a ducibbat, és ez így van jól. Sajnos, sok nő beleesik abba a hibába, hogy azt hiszi, csak nádszálvékonyan tetszhet a férfiaknak, pedig ez nem igaz, sőt! Nekem 165 cm-es magasságomhoz 53-55 volt a versenysúlyom, de egy időben elkezdtem hízni, és amikor 60 körül voltam, elkezdtek csak úgy dőlni a pasik. Aztán visszafogytam 53-ra, és azóta szinte észre sem vesznek, az ismerőseim folyamatosan sopánkodnak, hogy túl vékony vagyok, sőt, a párom, akivel már évek óta együtt voltam, egyszer megjegyezte, hogy azért nem megy már velem úgy a szex, mert túl vékony vagyok, és nem tetszem neki. Én szeretnék hízni egy kicsit, de sajna nem megy. Nos, ezt okulásul írtam le azoknak a nőknek, akik mindenáron fogyni szeretnének.
2009. márc. 5. 14:18
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem alakra mindegy; mondjuk a végleteket kihagyva. Ami fontos az az intelligencia.
2009. márc. 5. 14:19
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Látványnak a manöken alkatú vézna lányok talán,de párnak inkább a husisabb nők jönnek be szerintem.

De szerintem ne csak a külsőségek miatt szeresse valaki a másikat.Lehet egy duci nő is ápolt és vonzó.Sőt,van akinek nagyon jól áll.Én 27 éves koromig alig bírtam elkerülni az 50 kg-ot,nagyon utáltam.Az első szülésem után 1 héttel meg nem mondta volna senki rólam,hogy szültem.Aztán kiszedték a mandulámat és híztam.Így sokkal jobban érzem magam.

2009. márc. 5. 14:23
 4/12 anonim ***** válasza:
82%

Milyen kérdés ez? Vékony vagy közép?! És akik undorodnak a vékony nőktől és csak a ducibbak érdeklik őket, mert szerintük az szép és az nőies? Már elnézést...

Szerintem ez alapján válogatni totál értelmetlen, nekem az tetszik aki kedves, bájos és olyan kis aranyos :) és legyen szép az arca. Ha szeretek vele lenni és van humora is akkor nem fog érdekelni, hogy hány kiló.

2009. márc. 5. 14:28
 5/12 anonim ***** válasza:
76%
Én voltam már vékony, közép és duci is,az a szülésem után. Megmondom őszíntén, hogy amikor vékony voltam, akkor éreztem magam a legjobban, és talán pont ezért akkor tetszettem legjobban a pasiknak. Most normál a súlyom, szeretnék egy 4-5 kilót leadni, nem érzem magam jól a bőrömben, talán ezért is most nem veszem észre, hogy döglenének utánam a pasik. Na csak azt akartam kihozni ebből, hogy szerintem a fontos, hogy jól érezd magad a bőrödben, szépnek lásd magad, mert az kisugárzik a környezetedre. Ha Te elhiszed, hogy szép vagy, más is annak fog látni.
2009. márc. 5. 14:47
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Hm...érdekes kérdés. Az én férjem, aki kimondottan jóképű, és a csajok csak úgy döglenek utánna, engem választott. Pedig egyáltalán nem vagyok vékony...167cm magas vagyok, és 87kg. És még annyira szép sem vagyok!!!És a férjem imád. Van egy kisfiunk is. 4éve együtt vagyunk, 1éve vagyunk házasok... és naponta sokszor elmondja, mennyire szeret. Érzem is...

22éves vagyok.

2009. márc. 5. 14:50
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
ahogy drága főnököm mondta mindig... "Minden előadásnak meg van a maga közönsége"... még szerencse, hogy igaza van:)
2009. márc. 5. 15:05
 8/12 anonim ***** válasza:
80%

Voltam már vékony is, közepes is és most ha lehet ilyet mondani duci vagyok. A legjobban akkor éreztem magam amikor elkezdtem hízni, mert olyan kis kerek, szép melleim lettek :D De amikor már 60 fölött voltam nem tetszettem magamnak. Most első bébit várom és 82 vagyok. Tetszem magamnak, mert jól áll nekem szerintem a terhesség, és egyre többen jegyzik meg, hogy sexis a hasam :D A páromnak tetszem, mindig is tetszeni fogok szerintem. 169 cm és 48 kg voltam mikor megismert, de azt mondta akkor is szeretne ha akkorra lennék mint egy ház :D Egyébként kevés ilyen jó pasi van a környékünkön mint a párom, de mégis engem választott, pedig régebben nagyon is mentek utána a nők...

csak nem lehetek olyan ronda... :D

2009. márc. 5. 15:39
 9/12 anonim ***** válasza:
50%

szerintem egyértelműen a klasszikus, vékony, csinos, széparcú nők a legvonzóbbak... bele tudnék szeretni egy ducibb nőbe is, volt már egy egyéves párkapcsolatom teltebb leányzóval, még a fősulin, de nem őket nézem meg az utcán.

A mostani párom, akivel már együttélek 1 éve vékony, modellkedett is, és egyszerűen észvesztően néz ki... mellette pedig a legjobb ember, a legmegértőbb nő... imádom! szerencsés férfi vagyok :)

2009. márc. 5. 16:49
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Az én tapasztalatom a következő:

Van 3 fiú tesóm. Az egyiknek az összes barátnője kimondottan vékony volt. A másiknak, teljesen átalgos barátnői voltak, a harmadiknak pedig telt, vagy inkább duci. Tehát szerintem nincs olyan hogy vagy az egyik alak, vagy a másik a nyerő.

Viszont a nagy igazságot az egyik barátnőm mondta ki, aki pár éve 25 kg-ot fogyott (és tartja is)mégpedig: Amikor teltebb volt, akkor sem szenvedett hiányt pasikban, és így vékonyan sem. Akármilyen is az alakod, legyen önbizalmad, mert nem a kilókon fogy múlni hány embernek tetszel.

2009. márc. 5. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!