A férfiaknak milyen nők tetszenek alakra gondolok? Vékony vagy közép?
Látványnak a manöken alkatú vézna lányok talán,de párnak inkább a husisabb nők jönnek be szerintem.
De szerintem ne csak a külsőségek miatt szeresse valaki a másikat.Lehet egy duci nő is ápolt és vonzó.Sőt,van akinek nagyon jól áll.Én 27 éves koromig alig bírtam elkerülni az 50 kg-ot,nagyon utáltam.Az első szülésem után 1 héttel meg nem mondta volna senki rólam,hogy szültem.Aztán kiszedték a mandulámat és híztam.Így sokkal jobban érzem magam.
Milyen kérdés ez? Vékony vagy közép?! És akik undorodnak a vékony nőktől és csak a ducibbak érdeklik őket, mert szerintük az szép és az nőies? Már elnézést...
Szerintem ez alapján válogatni totál értelmetlen, nekem az tetszik aki kedves, bájos és olyan kis aranyos :) és legyen szép az arca. Ha szeretek vele lenni és van humora is akkor nem fog érdekelni, hogy hány kiló.
Hm...érdekes kérdés. Az én férjem, aki kimondottan jóképű, és a csajok csak úgy döglenek utánna, engem választott. Pedig egyáltalán nem vagyok vékony...167cm magas vagyok, és 87kg. És még annyira szép sem vagyok!!!És a férjem imád. Van egy kisfiunk is. 4éve együtt vagyunk, 1éve vagyunk házasok... és naponta sokszor elmondja, mennyire szeret. Érzem is...
22éves vagyok.
Voltam már vékony is, közepes is és most ha lehet ilyet mondani duci vagyok. A legjobban akkor éreztem magam amikor elkezdtem hízni, mert olyan kis kerek, szép melleim lettek :D De amikor már 60 fölött voltam nem tetszettem magamnak. Most első bébit várom és 82 vagyok. Tetszem magamnak, mert jól áll nekem szerintem a terhesség, és egyre többen jegyzik meg, hogy sexis a hasam :D A páromnak tetszem, mindig is tetszeni fogok szerintem. 169 cm és 48 kg voltam mikor megismert, de azt mondta akkor is szeretne ha akkorra lennék mint egy ház :D Egyébként kevés ilyen jó pasi van a környékünkön mint a párom, de mégis engem választott, pedig régebben nagyon is mentek utána a nők...
csak nem lehetek olyan ronda... :D
szerintem egyértelműen a klasszikus, vékony, csinos, széparcú nők a legvonzóbbak... bele tudnék szeretni egy ducibb nőbe is, volt már egy egyéves párkapcsolatom teltebb leányzóval, még a fősulin, de nem őket nézem meg az utcán.
A mostani párom, akivel már együttélek 1 éve vékony, modellkedett is, és egyszerűen észvesztően néz ki... mellette pedig a legjobb ember, a legmegértőbb nő... imádom! szerencsés férfi vagyok :)
Az én tapasztalatom a következő:
Van 3 fiú tesóm. Az egyiknek az összes barátnője kimondottan vékony volt. A másiknak, teljesen átalgos barátnői voltak, a harmadiknak pedig telt, vagy inkább duci. Tehát szerintem nincs olyan hogy vagy az egyik alak, vagy a másik a nyerő.
Viszont a nagy igazságot az egyik barátnőm mondta ki, aki pár éve 25 kg-ot fogyott (és tartja is)mégpedig: Amikor teltebb volt, akkor sem szenvedett hiányt pasikban, és így vékonyan sem. Akármilyen is az alakod, legyen önbizalmad, mert nem a kilókon fogy múlni hány embernek tetszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!