Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az átlagnál csúnyább emberek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az átlagnál csúnyább emberek, miért hibáztatnak mindenkit azért amiért ők ilyenek?

Figyelt kérdés

Van egy csúnyácska nő munkatársam, na ő pont azaz ember, aki mindenkit utál, azért amiért ő így néz ki. Természetesen a szépekre mindig fúj, mindig mindent megtud magyarázni, tehát, hogy ők azért szépek mert van pénzük. (oké, azért csinosak, mert lehet tehetősek, és bármilyen ruhát, és cipőt megvásárolhatnak, de az arcuk nem azért ilyen szép, mert tehetősek). Ő nem csak csúnyácska arcra,magára sem ad , nem mos fogat, nem csinál soha semmit a hajával, pedig látja, hogy nem a legszebb így, ahogy van, mondjuk néha vasalhatná, összeköthetné, vagy göndöríthetné, szebb formájúvá, és az öltözködése is eléggé 'kikaptam valamit a szekrényből' stílusú .

Ezek az emberek miért hibáztatnak mindenkit azért, amiért ők figyelnek magukra? Arra, hogy öltöznek fel, hogy néz ki az arcuk, hogy feltesznek-e egy kis sminket, vagy húzzák-e a szemöldökük, ha normál esetben a sajátjuk nem szép?!

Nektek van a közeletekben ilyen ember? Kíváncsi lennék, miért nem kezdenek magukkal valamit, ha annyira rossz elnézniük, hogy mások jobban érvényesülnek?! Több megkeresést kapnak férfiaktól , vagy többen megnézik őket...

2017. máj. 18. 12:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős nagyon, bár nekem a férfiak ilyenek a környezetemben. (ők maguk igénytelenek, de fújnak a nőkre mert ők elvárnák azt amit ők is nyújtanak)
2017. máj. 18. 13:25
 2/12 anonim ***** válasza:
Általános emberi tulajdonság, hogy hajlamosak vagyunk mást hibáztatni. A 20. század legpusztítóbb ideológiái is pont erre építettek: utáljuk azt, aki nálunk jobb, vigyünk bele egy kis áltudományt, és máris kész a torzult világkép.
2017. máj. 18. 13:35
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Az emberi irigység nem ismer határokat! A halaknál bezzeg nincs ilyen, pedig mennyien vannak...;-)
2017. máj. 18. 13:45
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Én pl túlsúlyos lány vagyok, de soha sem hibáztattam ezért senkit. Ez az én felelősségem, sajnos imádok enni, akkir viselem a következémyeit.

Attól miért kell általánosítani, mert van egy ilyen ismerősöd?

2017. máj. 18. 13:48
 5/12 anonim ***** válasza:
Mert sokkal könnyebb másokra mutogatni, és felmenteni magukat, mint magukba nézni.
2017. máj. 18. 13:57
 6/12 anonim ***** válasza:
65%
Mert az emberi egyenlőtlenségnél nincs borzasztóbb és lélekrombolóbb dolog a világon. A halas példa (meg úgy általában az állatok) tökéletes példa. Mindegyik ugyanúgy néz ki ezért mindig is béke és harmónia volt közöttük.
2017. máj. 18. 14:07
 7/12 anonim ***** válasza:
Azért mert lusta és irigy.
2017. máj. 18. 14:14
 8/12 A kérdező kommentje:

Hozzáteszem, hogy tisztelet a kivételnek.

Köszi a válaszokat, engem egyébként zavar is mikor hallom, hogy valakire fúj, neki is ugyanannyi lenne, felvinni egy kis spirált, egy kis rúzst, vagy egy szép hajat csinálni reggel, maximum 30 perccel előbb kellene kelni .

2017. máj. 18. 14:19
 9/12 anonim ***** válasza:
38%

30 perccel korábban felkelni?

Soha. :"D

Amúgy nem tudom, miért általánosítasz. Egyetlen egy munkatársadról van szó, legalábbis nem írtad, hogy minden ronda ismerősöd így viselkedne. Az meg nem mindegy, hogy ő mit csinál? Az én munkatársaim is kibeszélnek mindenkit, mégsem írtam még ki róluk kérdést.

Amúgy mi az, hogy csúnyácska?

Írd le, hogy CSÚNYA. Így.

Nem kell azt becézgetni, falnak megyek tőle.

21/L

2017. máj. 18. 15:41
 10/12 A kérdező kommentje:

Szerintem meg menj a kérdéstől :).

Szerintem a kommentbe, amire még válaszoltál is, odaírtam, hogy tisztelet a kivételnek.... Bele kellett kötni valamibe mi?

Pont ez az, hogy ő is kibeszél mást, soha egyikhez sem áll oda, hogy pl' Tamara, ne haragudj de biztos jó sok pénzed van, azért nézel csak ki így'.

2017. máj. 18. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!