Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az átlagnál csúnyább emberek, miért hibáztatnak mindenkit azért amiért ők ilyenek?
Van egy csúnyácska nő munkatársam, na ő pont azaz ember, aki mindenkit utál, azért amiért ő így néz ki. Természetesen a szépekre mindig fúj, mindig mindent megtud magyarázni, tehát, hogy ők azért szépek mert van pénzük. (oké, azért csinosak, mert lehet tehetősek, és bármilyen ruhát, és cipőt megvásárolhatnak, de az arcuk nem azért ilyen szép, mert tehetősek). Ő nem csak csúnyácska arcra,magára sem ad , nem mos fogat, nem csinál soha semmit a hajával, pedig látja, hogy nem a legszebb így, ahogy van, mondjuk néha vasalhatná, összeköthetné, vagy göndöríthetné, szebb formájúvá, és az öltözködése is eléggé 'kikaptam valamit a szekrényből' stílusú .
Ezek az emberek miért hibáztatnak mindenkit azért, amiért ők figyelnek magukra? Arra, hogy öltöznek fel, hogy néz ki az arcuk, hogy feltesznek-e egy kis sminket, vagy húzzák-e a szemöldökük, ha normál esetben a sajátjuk nem szép?!
Nektek van a közeletekben ilyen ember? Kíváncsi lennék, miért nem kezdenek magukkal valamit, ha annyira rossz elnézniük, hogy mások jobban érvényesülnek?! Több megkeresést kapnak férfiaktól , vagy többen megnézik őket...
Kedves Kérdező!
Az emberek a lelki energia szempontjából "olcsóbb" módszereket választják. Azt, ami egyszerűbb, könnyebben hozzáférhető, szokásos, stb. Ilynek a kulturális mémjeik (kb. 85%-ban).
Az általad említett hölgynek igazából nem a külseje a problémája, hanem az énképe. Ő elkönyvelte magát visszavonhatatlanul csúnyának. Ahelyett h felülvizsgálná e vélemény létjogosultságát, vagy -kívánjuk neki- proaktívan elgondolkodna azon, h lehet a problémáján pozitívan túllépni, inkább belesavanyodik. Számára ez az energiahatékonyan megvalósítható cél. Önnevelés? Magába nézés??? Kompenzálás??? Érzelmi felnövés!? Belső tulajdonságok pozitívba fordítása!? Ezek az ördögtől vannak. Pfuj. Amúgy se működne, hisz én csúnya vagyok! Éééértitek, csúnyacsúnyacsúnya....
Sokat lehet az ilyen emberektől tanulni. Rossz példát.
Üdv ŘʁᴚṘꓤꞦ
Köszönöm szépen!
Nagyon igazad van szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!