Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet szembesíteni valakit azzal, hogy tudjuk, hogy csak átvert mindenkit?
A kérdés lehet, hogy furának tűnik, de a ti segítségeteket szeretném kérni. Előre szeretném leszögezni, hogy a történet nem rólam szól, és nem is kamu, csupán már nem bírtam szó nélkül hagyni az egészet.
Van egy nagyon jó ismerősöm, nevezzük Anginak. Vele olyan szinten vagyok, hogy bármit meg tudunk egymással beszélni, megbízunk a másikban, sok olyan dolgot tudunk egymásról, amit más nem is sejt. De most nem is ez a lényeg.
Az előzmények a kérdés szempontjából nem fontosak. A lényeg az, hogy Angi együtt van egy sráccal, aki totálisan átveri őt, és mindenkit a lány körül. Persze mindenki azt mondaná, hogy csak egyszerűen mondjuk meg a fiúnak, hogy tudjuk, hogy átver mindenkit, de sajnos nem ilyen egyszerű a dolog.
Angi már nem egyszer próbálkozott ezzel a módszerrel, sikertelenül. A fiú nem akarja bevallani, hogy átver mindenkit, képes magát mindenből kimagyarázni. Egyáltalán nem hülye, szóval az sem megoldás, hogy kamuprofilról írni neki, meg szerintem ez eléggé gyerekes módszer lenne. Elmenni nem tudunk hozzá, mert eléggé messze él, Angi egyetemista, én pedig dolgozom, nem olyan egyszerű ezt összehozni.
Tippek, trükkök érdekelnének, hogyan lehetne felnyitni végre Angi szemét, és hogyan lehetne rábírni arra a srácot, hogy végre vallja be, hogy mindenkit átvert.
Ha esetleg lenne még kérdésetek azzal kapcsolatban, ami nem tiszta, akkor kérdezzetek bátran. Tényleg segíteni akarok ennek a lánynak, mielőtt végleg tönkremenne.
Igen, igazad van, csak ezzel az a baj, hogy Angi halálosan szerelmes ebbe a srácba, és nem tudná őt elengedni.
Nem azzal van a baj, amiket mondd, hanem, akinek kiadja magát.
Őszintén, a lány tudja mi a valódi helyzet és ennek ellenére ragaszkodik a sráchoz, akkor te mit is akarsz?
Ennyi ésszel egyetemre jár, majd akkor tanul a saját kárán.
Inkább a lányt kéne meggyőzni, lépjen még lehet.
Ez nem a Te probémád akkor. Szép dolog a segítő szándék, de Angi egész egyszerűen magának köszönheti. Naív vagy buta e téren és ez a "nem tud nélküle élni" ízű leírás arra is utal, hogy hiába akarnál segíteni, te lennél a keverőgép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!