Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha megöl, hogy szinte mindenkit barátnővel látok, de nekem sosem lesz az ocsmányságom miatt?
Szerintem ne add fel :)
Én is így hittem, bántott is a dolog, és itt gykn találtam valakit aki nem tart csúnyának ;)
Miért gondolod magadról, hogy "ocsmány" vagy?
És hány éves vagy? Fiatalon még főleg nem szabad feladni a reményt! :)
Pont ugyanígy vagyok vele én is,de már letettem az egészről,nem érdekel tovább a dolog.
Sok éven keresztül megtettem érte mindent a lehetőségeimhez képest,és semmi eredménye nem lett.Tehát sok éven keresztül feleslegesen tettem bele,pénzt,energiát,időt.Ez hosszútávon teljesen demotiválja az embert.És ezt sokáig nem is lehet bírni.Én bírtam olyan 8-9 évig kb. Egyetlen egyszer nem mondta sem láttam egy nőn sem,hogy érdekeltem volna,vagy egy pozitív jó szót kaptam volna tőlük.De egy sem jött,így hát elegem lett és valószínűleg így is marad,mivel egynek sem kellek ugyanúgy.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!