Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért pontoznak itt le mindenkit aki normális?
Figyelt kérdés
Láttam most egy kérdést, hogy ki mikor szexelt utoljára, és mindenki aki azt irta hogy még sohasem szexelt, annak 100%ban hasznos volt a válasza, aki meg vmi közeli időpontot irt, azt meg mind 0ra levitték :D de ez tényleg igy megy minden témában, ha valaki heteró, azt azért, ha vki nem borotválja, azt azért, ha valakinek van barátnőja, azt azért, ha valaki szép azt azért, és minden olyan embert aki "nem a rövidebbet húzta" azt igy szekálják... ez miért van?2015. ápr. 8. 17:31
2/9 anonim válasza:
pontosabban az emberi hulyeseg...
3/9 anonim válasza:
Mert a többség élettelen és irigy ! :D
5/9 anonim válasza:
Irigység legfőképpen. Vagy azért szokták még ha valaki felvágósan, büszkékedően, dicsekvősen írja le amit ír (pl: ''De rossz nektek én heti 7 napon kefélek'')
Vagy esetleg az is közrejátszhat hogy sokaknak fáj az igazság
6/9 anonim válasza:
Irigység. Én ilyesmiért még a büdös életben nem pontoztam le senkit - pedig szűz vagyok, és megjegyzem, ettől még bőven normálisnak érzem magam :D -, de szerintem más is van ezzel így.
7/9 anonim válasza:
Ezt már én is kérdezni akartam, mert tök semleges válaszaimnál, ahol egyszerűen csak kifejtem a véleményem az adott témával kapcsolatban, sokkal normálisabb hangvételben, mint a fálaszadók fele, lepontoznak a francba, a trollok meg 100-ra fel vannak pontozva sokszor..:/
9/9 anonim válasza:
Nekem 82 százalékról húztak le... Pedig nem hülyeségeket irkaltam... ez lesz ha normális akarsz lenni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!