Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van elterjedve ez a csúnyább lányok kedvesebbek, jószívűek közhely, mikor inkább az ellentéte igaz?
Egy csúnya csaj közelébe nem mondhatom azt, hogy pl. egy filmben, sorozatban jó csajok vannak meg jó seggük van, mert rögtön szexista náci vagyok. Tele vannak kisebbségi komplexussal, beképzeltek. Abban a tévképzetben élnek, hogy itt férfi uralom van és szerintünk elvannak nyomva, szerintük a hetero fehér férfi a legnagyobb elnyomó és ellenük kell küzdeni. Ez utóbbi felfogás pláne nyugat eu-ban elterjedt és ott sem a legszebb lányok mondják ezt.
Amúgy én is megkaptam már a magamét, mert elmondtam azt, hogy nekem fontos a külső is. Beképzelt, tárgyiasító baromnak tituáltak, bár igaz nem csak nők. Akinek ez nem tetszik az mehet Isten hírével. :)
A kérdés alapján egy idióta vagy.
Mondom ezt úgy, hogy ocsmány vagyok és nem túl kedves.
Nekem az a tapasztalatom,hogy kb 50-50%, láttam már gyönyörű lányt azonos belső tulajdonságokkal, kedves és intelligens volt,de voltak már köreimben ugyan szép lányok akik tényleg folyton gonoszkodtak és másokat kibeszéltek. De láttam már csúnya lányt is aki nagyon beképzelt volt,másokat lenéző,gonoszkodó, de ellentétet is amikor a csúnyábbak nagyon kedve,érzékenyek.
Nem lehet általánosítani, talán az igaz,hogy manapság a szép lányok törekszenek arra,hogy ne csak szépek legyenek,hanem kedvesek is,mert régen a csapból is ez folyt,hogy a szép az gonosz,buta a csúnya meg okos,kedves. Egyre inkább törekszenek a nagyon dekoratív lányok arra,hogy tanuljanak,olvassanak stb,hogy ne lehessen azt a sztereotípiát ráhúzni.
Elterjedve azért van,mert ezzel vigasztalták a csúnya lányok magukat és próbálták eladni magukat.
Az a szomorú helyzet, hogy ezt szó szerint leírhatnád úgy is, ha megcserélnéd a nemeket. Persze hogy tele vannak az emberek komplexussal, mikor minden honnan az folyik, hogy a külső minden. A szép emberek szinte mindenhol előnyt élveznek, az átlagosokat, a csúnyákról nem is beszélve, meg sokszor egy darab szarként kezelik, lenézik, kigúnyolják. A legtöbb ember pedig csak egy bizonyos szintig fogja ezt lehajtott fejjel, barom módjára csöndben tűrni.
Ha nem tetszik, hogy valaki kiáll magáért és nem hagyja hogy folyamatosan megalázzák, akkor mehetsz isten hírével.:)
Csak ne sértődj meg,ha valaki megfordítja a dolgot és a pasikról mondja el ugyanazt,mint amit te a nőkről.
Annyiban igazat adok,hogy a kinézet és a természet köszönő viszonyban sincs egymással. Pl. a szerelmemet helyesnek látom és a jó indulatába nem lehet belekötni.Valakinek meg én nem tetszek és nem nagyon mondták,hogy intrikus lennék.
Mert kétféle ember van.
Az egyik fajta, aki más területeken való pozitívummal azért igyekszik valahogy kompenzálni a bizonyos területen meglévő hiányosságait. Például kedvesebb, jószívűbb, jobb az ágyban vagy a konyhában, satöbbi...
És a másik fajta, aki hóttegyszerűen csak az egójával próbál kompenzálni: szépen felemeli az orrát, oszt' neki ennyi elég is.
(Szerin-te.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!