Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"A külső megfog, a belső megtart, a jó szex hozzáláncol. " szerintetek csak közhely, vagy tényleg igaz? Mi a tapasztalatotok ezzel kapcsolatban?
Nem vagyok egybites ösztönlény, de a szex, a JÓ szex igenis NAGYON fontos tényezője a kapcsolatnak. Mondom ezt úgy, hogy soha a büdös életben nem tudtam elmenni, olyannal meg soha nem tudnék lefeküdni, akibe nem vagyok szerelmes, szóval nem annyiból áll a dolog, hogy fűrészeljünk egy jót naponta 3-szor, aztán mehet is mindenki a dolgára :D Viszont igenis kell az intimitás, a másik közelsége, érintése, az hogy halljam, ahogy sóhajtozik, érezzem ahogy remeg utána, stb. Minden alkalommal egyre közelebb kerülünk egymáshoz, feltölt, kikapcsol, ellazít, önbizalmat ad, ezer előnye van.
Sajnállak, ha nálad a szeretkezés az valami aljas ösztönszintű kufircolás, semmi több :D
A kérdésre válaszolva: nagyjából igaz, bár van, mikor a belső fog meg.
6-os - "a JÓ szex igenis NAGYON fontos tényezője a kapcsolatnak" - ez így igaz, maximálisan egyetértek, de önmagában ennyi nem elég egy jó kapcsolathoz (ezért is tettem oda, hogy önmagában :)). Valóban nagyon fontos a jó szex, de ha csak ez az egyetlen dolog, ami működik a kapcsolatban, az ember pedig inkább szenved minden más téren (ergo ez az egyetlen dolog, ami hozzáláncolja a másikhoz).. ahhoz elég primkónak kell lenni, na. Így értettem, elnézést, ha nem volt elég világos a megfogalmazás.
2. voltam.
Persze fontos a belső is.
Azért is tettem fel a kérdést mert érdekel más véleménye erről kapcsolatban.
Saját tapasztalatom szerint van benne igazság. A jelenlegi párom rögtön a külsejével fogott meg, majd a szexel, s jött a belső.
Szerintem fontos, hogy az ágyban is hasonló legyen 2 ember, mert előbb utóbb kibukik.
Ezzel tökéletesen egyetértek, bocsi a félreértésért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!