Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "A külső megfog, a belső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"A külső megfog, a belső megtart, a jó szex hozzáláncol. " szerintetek csak közhely, vagy tényleg igaz? Mi a tapasztalatotok ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

2017. jan. 9. 16:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
39%
Nem találkoztam még olyannal, aki ha tetszett, rossz lett volna vele a szex.
2017. jan. 9. 16:24
 2/18 anonim ***** válasza:
71%
"A külső megfog, a belső megtart" ez a rész igaz, de önmagában a jó szex csak az egybites, primitív ösztönlényeknél "hozzáláncoló" tényező.
2017. jan. 9. 16:37
 3/18 A kérdező kommentje:
Az első és utolsó az ami sokat nyom a lantban?
2017. jan. 9. 16:38
 4/18 anonim ***** válasza:
90%
Első, oszinten irigyellek. Nekem a legkiabranditobb szexualis elmenyemet nyujtotta egy olyan ferfi, akihez oszinten vonzodtam (azzal megkoronazva, hogy o azert elvezett el tul koran, merthogy ahhoz van szokva, hogy nem hasznal gumit, es belul elvezhet el - azota is keresem a logikai kapcsolatot :D), szoval szerintem ez a mondas a legtobb esetben igaz lehet. Legalabbis en ezt tapasztaltam a jelenlegi kapcsolatomban. Felfigyeltunk egymasra, jokat beszelgettunk, kozel kerultunk egymashoz, es azota is a jo szex atsegit minket minden holtponton.
2017. jan. 9. 16:39
 5/18 anonim ***** válasza:
51%
Az első és az utolsó a primitív embereknek bejöhet, akik a belsőt nem nézik.
2017. jan. 9. 16:42
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok egybites ösztönlény, de a szex, a JÓ szex igenis NAGYON fontos tényezője a kapcsolatnak. Mondom ezt úgy, hogy soha a büdös életben nem tudtam elmenni, olyannal meg soha nem tudnék lefeküdni, akibe nem vagyok szerelmes, szóval nem annyiból áll a dolog, hogy fűrészeljünk egy jót naponta 3-szor, aztán mehet is mindenki a dolgára :D Viszont igenis kell az intimitás, a másik közelsége, érintése, az hogy halljam, ahogy sóhajtozik, érezzem ahogy remeg utána, stb. Minden alkalommal egyre közelebb kerülünk egymáshoz, feltölt, kikapcsol, ellazít, önbizalmat ad, ezer előnye van.

Sajnállak, ha nálad a szeretkezés az valami aljas ösztönszintű kufircolás, semmi több :D

A kérdésre válaszolva: nagyjából igaz, bár van, mikor a belső fog meg.

2017. jan. 9. 16:44
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

6-os - "a JÓ szex igenis NAGYON fontos tényezője a kapcsolatnak" - ez így igaz, maximálisan egyetértek, de önmagában ennyi nem elég egy jó kapcsolathoz (ezért is tettem oda, hogy önmagában :)). Valóban nagyon fontos a jó szex, de ha csak ez az egyetlen dolog, ami működik a kapcsolatban, az ember pedig inkább szenved minden más téren (ergo ez az egyetlen dolog, ami hozzáláncolja a másikhoz).. ahhoz elég primkónak kell lenni, na. Így értettem, elnézést, ha nem volt elég világos a megfogalmazás.

2. voltam.

2017. jan. 9. 16:50
 8/18 A kérdező kommentje:

Persze fontos a belső is.

Azért is tettem fel a kérdést mert érdekel más véleménye erről kapcsolatban.

Saját tapasztalatom szerint van benne igazság. A jelenlegi párom rögtön a külsejével fogott meg, majd a szexel, s jött a belső.

Szerintem fontos, hogy az ágyban is hasonló legyen 2 ember, mert előbb utóbb kibukik.

2017. jan. 9. 16:51
 9/18 anonim ***** válasza:

Ezzel tökéletesen egyetértek, bocsi a félreértésért.

2017. jan. 9. 16:52
 10/18 anonim ***** válasza:
Ugyan, semmi gond, előfordul, én is kifejthettem volna világosabban :)
2017. jan. 9. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!