Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "A külső megfog, a belső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"A külső megfog, a belső megtart, a jó szex hozzáláncol. " szerintetek csak közhely, vagy tényleg igaz? Mi a tapasztalatotok ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

2017. jan. 9. 16:14
1 2
 11/18 Sateenkaari ***** válasza:
hmmm...
2017. jan. 9. 17:09
 12/18 anonim ***** válasza:
Szerintem is igaz. Jó a szex nagyon, de azt nem állítom, hogy csak az láncol hozzá, mert pont a belső értékek, illetve az, hogy mennyire kötődünk egymáshoz.
2017. jan. 9. 17:37
 13/18 anonim ***** válasza:
Nos, hiába a jó szex, ha nem kompatibilis a belső, akkor ideje korán elhal a kapcsolat, még ha a külleme meg is fog.
2017. jan. 9. 17:41
 14/18 anonim ***** válasza:
12%
Nem igaz. Nők esetében külső megfog, külső megtart, jó szex hozzáláncol. A férfiakat pedig belsővel is meg lehet fogni.
2017. jan. 9. 18:16
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha mindenképp ezzel a mondással kell dolgozni, akkor én ezt így mondanám: A külső megfog, a jó szex megtart, a belső hozzáláncol. Persze ez kicsit egyszerűsítése a dolgoknak, de fogjuk rá, hogy nálunk így történt. Betegség miatt volt egy elég hosszú, meg több rövidebb szexmentes időszak, de ezt is a kapcsolatunk építésére tudtuk használni.
2017. jan. 9. 18:23
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Én ehhez hozzátenném még: "a közös cél pedig értelmet ad"-ot. Enélkül nem tud tovább gördülni, fejlődni, haladni egy kapcsolat. Példa a legutóbbi kapcsolatom. Volt vonzódás, a belső értékek is jók voltak, a szex isteni, de a céljaink és a törekvéseink mások voltak, így tönkrement a kapcsolat, nem működött hosszabb távon.
2017. jan. 9. 20:13
 17/18 anonim ***** válasza:

Nekem ezzel kapcsolatban annyi a véleményem, hogy ez csak az első nagy szerelemnél van így, aztán fokozatosan kopik, minél többet csalódik az ember...

20F

2017. jan. 9. 22:10
 18/18 anonim ***** válasza:
*tapasztalatom
2017. jan. 9. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!