Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van elterjedve ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van elterjedve ez a csúnyább lányok kedvesebbek, jószívűek közhely, mikor inkább az ellentéte igaz?

Figyelt kérdés

Egy csúnya csaj közelébe nem mondhatom azt, hogy pl. egy filmben, sorozatban jó csajok vannak meg jó seggük van, mert rögtön szexista náci vagyok. Tele vannak kisebbségi komplexussal, beképzeltek. Abban a tévképzetben élnek, hogy itt férfi uralom van és szerintünk elvannak nyomva, szerintük a hetero fehér férfi a legnagyobb elnyomó és ellenük kell küzdeni. Ez utóbbi felfogás pláne nyugat eu-ban elterjedt és ott sem a legszebb lányok mondják ezt.

Amúgy én is megkaptam már a magamét, mert elmondtam azt, hogy nekem fontos a külső is. Beképzelt, tárgyiasító baromnak tituáltak, bár igaz nem csak nők. Akinek ez nem tetszik az mehet Isten hírével. :)

2017. nov. 30. 21:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
21%

biztos a csúnya lányok terjesztették, hogy legyen rájuk kereslet :D

exem is sajnos hasonló volt, az elején még visszafogott volt, de később eléggé beképzelt lett, átlagos arcú teltebb lány, belsőre éretlen, de ő teljesen máshogy látta magát egy idő után, mintha egy 10/10-es, minden pasi vágya lett volna :D

leszólt másokat, de rá semmit nem lehetett mondani, mert akkor én vagyok a bunkó :D

viszont ismerek olyat aki csúnyácska, de nagyon aranyos házias lány :)

2017. dec. 1. 07:46
 12/12 Sunshinedoll ***** válasza:

Se a közhely se az ellentettje nm igaz. Nem a külsőn múlik, ki mennyire kedves :D

Én szép vagyok, mégis felszólalok, ha valaki szexista :D

A kedvesség nem azt jelenti, hogy nem szólalok fel, ha valaki fasságokat beszél :D

2017. dec. 1. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!