Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igénytelennek tartanál egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igénytelennek tartanál egy nőt, ha?

Figyelt kérdés

Ha tudnád róla hogy a fizetéséből rendszeresen havi 100 ezret félretesz, de alig költ magára.

Pl 3000Ft-nál többet nem ad ki ruhadarabra, és csak annyi holmija van, amennyit hord. Ha valami elszakad, azt megvarrja, képes 2-4 évig is hordani ugyanazokat a pólókat, nyáriruhákat, nadrágokat.

Kb nem költ semmire.

2018. jan. 6. 22:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%

Oké, csak nekem tűnik úgy dolgozó nőként, hogy irreális az a dolog, hogy "havi 100 ezret félretesz"?

Nyilván nem vagyok se politikában érdekelt, sem nagymenő, mindenki által istenített mérnök, de akkor is...

Ha valaki ennyit keres, akkor ott nagyon valószínű, hogy már csak a munkaköréből adódóan nem engedheti meg azt, hogy 3 db pólója legyen csak...

Ebben az esetben meg bőven elég az a rengeteg, "annyi holmija van, amennyit hord" ruha, amit tud mosni és váltogatni.

2018. jan. 6. 23:05
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

"Oké, csak nekem tűnik úgy dolgozó nőként, hogy irreális az a dolog, hogy "havi 100 ezret félretesz"? "

Pedig sima ügy:

- nálunk egy pályakezdő kezdő kb nettó 250-el nyit, és a fiatalok között nagyon sok a nő, hiába klasszikus műszaki szakmám van

- ismertem nőt, aki kb 150 nettóból tett ennyit félre, otthon lakott, havi vett egy bérletet, hazaadott kb 40-50 ezret, és emellett kb 2000 forintot költött magára havonta (egy kávét nem ivott meg soha a 60 forintos automatából)

2018. jan. 6. 23:09
 13/16 anonim ***** válasza:
58%

Kicsit eltérünk a témától, ezért elnézést is, hogy itt válaszolok az

előző válaszolónak reagálva.

Szóval az úgy mindjárt más, ha valaki otthon lakik és/vagy nem kell semmit beleadnia a költségvetésbe és semmi számlához nincs köze, mert megoldják helyette. Én nem vagyok ebben a helyzetben, de ez nyilván irreleváns is itt. Szerencsés, ha mondhatjuk így, és így már érthető, hogy azt az összeget magára is költhetné, ha akarná.

A másik meg. Légyszi dobj már egy üzenetet, hogy mivé képezzem át magam ilyen fizetésért, kerüljön akármennyi pénzbe és szenvedésbe az oda vezető út. Köszi. :)

2018. jan. 6. 23:23
 14/16 anonim ***** válasza:

Te nem tudod, mi az igénytelenség:DDD

Nem kirakati trend-majom s ennyi.Őt ez nem érdekli, nincs ezzel baj.

2018. jan. 6. 23:47
 15/16 anonim ***** válasza:
Kapaszkodj, jóbarát, nekem vannak tízéves blúzaim is, mert vigyázok rájuk, nem teszem tönkre őket. Senki nem mondja meg, hogy nem pár hónappal ezelőtt vásárolt ruhadarabok.
2018. jan. 7. 09:17
 16/16 anonim ***** válasza:
Civil ruhám nekem 2 hétnyi van, azaz ha bármi miatt nem tudnék mosni vagy 2 hétre megyek valahova ahol szintén nem tudok mosni, tudjak tiszta ruhában menni. Ez mondjuk 5 nadrág 14 hosszú ujjú/ pulcsi és 5 rövidújjú a téli szettem. De a lényegi részét úgyis akkor hordom ha hétvégén megyek valahova, mert egyébként csak munkába megyek benne meg onnan haza, esetleg hazafele a boltba beugrok, mert egyébként egyenruhában vagyok a munkahelyemen egész nap. Így mondjuk én is abszolút feleslegesnek érzem a ruhákra költést, alig kopnak, alig vannak rajtam, ha valami baja lesz nyilván inkább megvarrom. Ha nagyon elnyűtt de még hordható, akkor otthonra tökéletes. Ettől nem érzem magam igénytelennek. Habár többet költök magamra, havi 1 forrást havi 1 géllakk esetleg ha valami sminkcucc/ tisztálkodószer kifogy + ugye a kaja. Lehet saját lakásra/ önerőre/ auróra gyűjt a csajszi, azért húzta szorosra egy időre a nadrágszíjat. Vagy nehéz gyerekkora volt és minél többet félrerak nehogy megint úgy kelljen élnie. Amíg nem büdös, nem szakadt, nem zsíros a haja, nincsenek tövig rágva a körmei, szerintem egyáltalán nem igénytelen.
2018. jan. 7. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!