Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igenytelennek tartanatok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igenytelennek tartanatok egy ilyen arcboru not, ha meglanatok az utcan?

Figyelt kérdés

[link]

A bal oldali kepet kell nezni.

Kb ilyen az arcom a mindennapokban, mert problemas a borom , evek ota kezelem, jarok vele jobbra-balra , de idaig nem sok a valtozas. Mindig van nehany pattanasom, amiket eltavolitok, igy lesz 1-2 piros folt. Alapozot nem hasznalok,mert csak rontana a helyzeten. Mivel zsiros a borom, gyorsan atut a festeken, es jobb szeretem inkabb, ha szellozik a borom.

Szempillaspiralt hasznalok es szemoldok ceruzat, mast nem. A ruham mindig tiszta, a hajam sosem zsiros, kocos. Atlagos, farmeres-polos- mubordzsekis lany vagyok.

Rossz szemmel neztek az ilyen lanyra, ha messzirol csinosnak tunik, de amint kozelebb er, meglatjatok a csunya arcboret?:/

2017. dec. 1. 13:10
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
30%
Van ennél rosszabb (pl. az egyik politikához közeli nő akinek olyan a bőre, mint a múmiának, a nevét nem tudom, nem politikus, csak politikához közeli ember), ettől még élhetsz normálisan.
2017. dec. 1. 13:13
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Én rohadtul nem. Tudom milyen xar az ha valakinek ilyen típusú bőre van az enyém is ilyen volt 2-3 évig..... úgyhogy ezért nem nézek máshogy senkire. 34F
2017. dec. 1. 13:13
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Nőként írok, ha nem baj.

Nem tartom igénytelennek, ez még nem is vészes. 1-2 piros foltom nekem is van, de én sem használok alapozót (csak BB-t, mert úgy jobban érzem magam).

Igazából sokkal problémásabb lányokat látok nap mint nap (egyetemen is), és sose az "igénytelen" szó jut eszembe. Ez egy betegség sajnos. Nem elhanyagoltságból ered, hanem genetikai hajlamból.

2017. dec. 1. 13:14
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
#1 Csak nem arra a gyönyörű Hegedűs Zsuzsára gondolsz? 😂
2017. dec. 1. 13:15
 5/27 anonim ***** válasza:
7%

Ne nyomkodd, hanem kend be alkohol és agyag keverékkel estére a pattanást és reggel mosd le róla. Tini koromban nekem ez elég hamar elmúlasztotta és nem is jöttek ki máshol. Amúgy ennyi pattanás szerintem még nem gáz.

31/f

2017. dec. 1. 13:15
 6/27 anonim válasza:
38%
Fogadd el, hogy ilyen a bőröd és hidd el többé nem fog érdekleni, hogy mások mit gondolnak róla. Akinek tetszel, annak pár piros folttal is tetszel, akinek meg nem, annak nem.
2017. dec. 1. 13:16
 7/27 anonim ***** válasza:
68%
Lehet hogy másnál nem válik be,de egy diéta hozta rendbe! Próbáljátok ki! Második voltam
2017. dec. 1. 13:17
 8/27 anonim ***** válasza:
51%

Jaaaaj, igen ő az, rémes. Dédanyám nem volt ilyen múmiaszerű 95 évesen, mint ez a nő hozzá képest fiatalon.

2017. dec. 1. 13:18
 9/27 anonim ***** válasza:

Nem, én szeretem ha természetes emberi kinézete van apró hibákkal nem kell tökéletes kirakati bábú.

F30

2017. dec. 1. 13:18
 10/27 A kérdező kommentje:

Koszi az eddigi valaszokat!

Kenem az arcom, vannak ra termekeim, de ami reggelre kijon azzal nem tudok mit csinalni, nem hagyom ugy.

Eleg kellemetlen, mikor pl. varom a buszt, es egy helyre tomorul mindenki, tok kozel, meglatjak kozelrol... belul mindig elszegyellem magam ilyenkro, de hat ez van. :(

2017. dec. 1. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!