Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igenytelennek tartanatok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igenytelennek tartanatok egy ilyen arcboru not, ha meglanatok az utcan?

Figyelt kérdés

[link]

A bal oldali kepet kell nezni.

Kb ilyen az arcom a mindennapokban, mert problemas a borom , evek ota kezelem, jarok vele jobbra-balra , de idaig nem sok a valtozas. Mindig van nehany pattanasom, amiket eltavolitok, igy lesz 1-2 piros folt. Alapozot nem hasznalok,mert csak rontana a helyzeten. Mivel zsiros a borom, gyorsan atut a festeken, es jobb szeretem inkabb, ha szellozik a borom.

Szempillaspiralt hasznalok es szemoldok ceruzat, mast nem. A ruham mindig tiszta, a hajam sosem zsiros, kocos. Atlagos, farmeres-polos- mubordzsekis lany vagyok.

Rossz szemmel neztek az ilyen lanyra, ha messzirol csinosnak tunik, de amint kozelebb er, meglatjatok a csunya arcboret?:/

2017. dec. 1. 13:10
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
#1 a Hegedűs Zsuzsa-szerű bőr a rengeteg szolizás, napozás eredménye.
2017. dec. 1. 13:21
 12/27 anonim ***** válasza:
75%

Igénytelennek egyáltalán nem tartom, de remélem nem veszed bántásnak ha nem leszek álszent és leírom, hogy nem tetszik. Tudom ezernyi oka lehet az ilyen arcbőrnek és én alapból nem vagyok válogatós arcforma tekintetében, de amikor az arc ilyen szinten "sérül", akkor lehet egy lány bármennyire is arányos és dögös tekintetű egyszerűen elveszti az intimitás a varázsát (pl. csók közben) és csak a csúnya bőrfelület tűnne fel. Ennek az enyhébb változata viszont még simán elmegy például ez: [link]

Viszont tuti lehet rajta változtatni, szóval érdemes lenne elmenned egy dietetikushoz és bőrgyógyászhoz. Egészséges étkezéssel és a bőröd célirányos kezelésével simán rendbe tudod hozni az arcodat és még vagyonokat sem kell rá költened.

24/F

2017. dec. 1. 13:32
 13/27 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat! :)

Borgyogyasznal voltam mar,nem is egynel.

A cukrokat probalok kerulni, egy heten egy-ket kis csoki becsuszik, de ennyi. A kenyerfeleket nem szeretem,ilyeneket azert nem eszek. Egyedul a teszta lehet bunos, de abbol se zabalok, heti max 2x van otthon tesztas etel, zsiros hus is kb. ennyiszer, ugyhogy ezektol nem hiszem, hogy mindennapra jutna par nem arcra valo dolog.

2017. dec. 1. 13:39
 14/27 anonim ***** válasza:
46%

abszolút nem gáz ez a bőr. és nagyon jól teszed, ha nem alapozod le.

esetleg használj valamilyen diszkrét szájfényt/ajakápolót, az is eltereli a figyelmet a bőrödről.

2017. dec. 1. 13:42
 15/27 anonim ***** válasza:
59%

Amikor kinyomsz egy pattanást, előtte és után is kezeld le alkohollal. Ez fertőtleníti. Gyógyszertárban kapható, 70%-os alkohol, pár száz forint.

Nekem bevált. Ha nem nyomod ki, akkor is tehetsz rájuk.

2017. dec. 1. 13:46
 16/27 anonim ***** válasza:
45%
Hiába pontozzák le azokat, akik írják az étrendet, dietetikust, mert tényleg ott is lehet bibi, nekem akkor jöttek ki ilyenek, amikor éjszakáztam/alkohol/bizonyos ételek, fűszerek fogyasztása.
2017. dec. 1. 13:50
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Diétázz.

Használj arclemosót, tonikot, maszkot, ilyesmiket.

Hidratáld a bőröd (sokan azt hiszik, a zsíros bőrt nem kell)

Ha akarod, használj korrektort, esetleg BB krémet mellé - két ecsetvonásnyi púder, és nem fénylik át (nekem is nagyon zsíros a bőröm, de így jó szokott lenni)

Amúgy nem igénytelen, sokaknak ilyen akkor is, ha a fejük tetejére állnak.

2017. dec. 1. 13:51
 18/27 A kérdező kommentje:

Azert nem szeretek korrektort/ alapozot hasznalni, mert kiszaritja a foltokat pillanatokon belul, es ilyen alapozos- szaraz borcsomo lesz a sima sebbol, ami szerintem meg undoritobb.

Koszonom a tippeket!:)

2017. dec. 1. 13:59
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Tesóm laktózos, glutént nem eszik, mert mocorog tőle a hasa, szinte csak sovány húsokat és halat eszik zöldségekkel. Mégis pattanásos.

Ha kijön egy, azt szalicilsavas alkohollal kend be. De csak a pattanást, és ne sima alkohollal. A Müllerben pedig a CV márkának van egy jó kis teafaolajas pasztája, olyan szépen leviszi a gyulladást és nem is szárít.

2017. dec. 1. 14:01
 20/27 anonim ***** válasza:

Nekem is sokáig ilyen volt a bőröm. Kiderült, hogy a nem megfelelő táplálkozás, no meg a tinikor együtt tett be. Kb 20-22 éves koromig ez volt, azóta kevesebb fűszereset eszek, kerülöm az olajos magvakat, zsiradékokat. Persze, néha elkerülhetetlen, mert túlságosan szeretem őket, plusz vendégségben elég furán hozná ki magát, ha kb semmit nem lennék hajlandó megenni. Olyankor 1-2 pötyi kijön, sudocream-et kenek rá, hogy ne hegesedjen fel annyira, és szép lassan elmúlnak. Sose okozott gondot egyébként pártalálásban, pedig nekem ehhez tág pórusok is jutottak (azzal most is szenvedek, de ezt sok pasi, bevallásuk szerint, észre sem veszi, így csak szinten tartom tapaszokkal, és ennyi). A nyomkodás sokat rontja rajtuk. Nyilván, ha már begyulladt, és "megérett" nem sokat tudsz tenni, csak fertőtlenítés után megkínzod. De ha csak kezd kijönni, akkor hámosító, gyulladáscsökkentő. Én akkor is kenem magam ilyenekkel, mikor nincs semmi ilyen jellegű problémám, megelőzés céljával.

Páromat sem zavarják ezek, szóval tényleg nem akadály.

Alapozót csak nagyon ritkán (évi 1-2 alkalommal) használok, inkább kiemelem a szememet, ajkaimat, és kész.

2017. dec. 1. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!