Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartják sokan igénytelennek, ha egy nő keveset költ magára?
Volt olyan kérdés, ami arról szólt, hogy az illető nem költ sokat sminkre vagy ruhára, és jöttek a válaszok, hogy ez már igénytelenség, meg olcsó vackok...
Holott összeg nem szerepelt.
Ha mondjuk valaki minden nap zuhanyzik, gyakran hajat mos, ápolja a haját, bőrét odafigyel az alakjára, étkezésre, a ruhái tiszták, illenek egymáshoz, az alakjához és az alkalomhoz, már nem lehet igénytelen.
Akkor mi köze ennek a pénzhez?
Ha valaki havi 150-200 ezret költ magára, miért gondolják, hogy automatikusan szebb, ápoltabb, igényesebb, mint aki csak havi 15-20 ezret?
Szerintem ha tisztán érkezel, az nem sokkal drágább, mintha minden reggel összevásárolod magadnak a péksütit és társaikat. Én szigorú étrendet tartok inzulin miatt és egyáltalán nem gondolom, hogy drágább, mivel kevesebb étel is sokkal táplálóbb a vacak műkajáknál.
A külsőre irányuló költségek szintén relatívak. Én akciósan veszek minőségi termékeket, nem akkor, amikor elfogy, de így arányaiban az egy havi költségem szépségápolásra szerintem maximum ötezer forint.
A tudatos vásárlás nagyon sokat számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!