Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igénytelennek tartanál egy nőt, ha?
Ha tudnád róla hogy a fizetéséből rendszeresen havi 100 ezret félretesz, de alig költ magára.
Pl 3000Ft-nál többet nem ad ki ruhadarabra, és csak annyi holmija van, amennyit hord. Ha valami elszakad, azt megvarrja, képes 2-4 évig is hordani ugyanazokat a pólókat, nyáriruhákat, nadrágokat.
Kb nem költ semmire.
Inkább megbecsülném, és ezt most halál komolyan írtam. Ettől még lehet ápolt, gondozott külsejű.
22/F
Én is addig hordok egy ruhát, amíg tönkre nem megy (nagyon kifakul, kilyukad, kinyúlik), pedig elég jól keresek, és inkább másra költöm a pénzt.
Alapjában véve ezzel semmi gondom nincs.
Azt viszont nem szeretem, ha nem költ semmire. Mindenkinek kell hobbi, kikapcsolódás. Én is szívesebben költöm a pénzem mondjuk utazásra, mint egy menő ruhára, de úgy nem tudnék élni, hogy csak a spórolás határoz meg mindent.
az nem igénytelenség, hogy nem új cuccokban jársz, nálam az teljesen máshol kezdődik
haverom igénytelen, akinek össz. 2-3 pólója ée egy gatyája van, vagyis több napig ugyanabban van, amíg ki nem mossa, pedig tele van pénzzel a gyerek.
Egy korombeli férfi számára egy igazi kincs lenne egy ilyen nő! :-) Viszont én szívesen költenék rá, hogy meglepjem, hogy kedveskedjek neki.. .
45+Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!