Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek terhes vagyok? A barátommal lefeküdtünk kb.1hete,2x csináltuk aznap és a másodiknál nem védekeztünk. :/ 31én kellett volna megjönnie, de nem jött meg.
Figyelt kérdés
Idegeskedtem mostanában elég sokat. Emiatt is meg más miatt is. Fáj alul a hasam. De amikor megjön nem ilyen, hányingerem is szokott lenni. és fáj a mellem is. :S szerintetek?2010. jún. 3. 20:59
31/37 anonim válasza:
remélem nem csúszik be egy baba..:S
32/37 A kérdező kommentje:
délután olyan 4 körül csináltam egyet és negatív :D :D:D de a reggelit is megcsinálom :)
2010. jún. 4. 18:44
33/37 anonim válasza:
Szia egy előző "hűséges" válaszadód vagyok...nem akarlak megijeszteni, de a teszt az elmaradt menstruáció után egy héttel mutat biztosat, még nem telt el az egy hét...ha terhes lennél (remélem nem így van) akkor a hcg szint még nagyon nagyon alacsony, vagy még meg sem emelkedett...plusz du. csináltad a tesztet:-S
csinálj egyet reggel majd kb hétfő-kedden még egyet azt is REGGEL ha akkor is negatív akkor lehet ünnepelni (talán)...de ha addig sem jön meg, akkor érdemes egy nőgyógyászt felkeresni majd...
remélem nincs gond. Üdv...
34/37 A kérdező kommentje:
FIÚK, LÁNYOK, KEDVES VÁLASZADÓIM!!! megjött a havim :D:D:D mostantól mindig lesz idő, inkább egy pár másodperccel később kezdjük mintsemhogy parázzak! köszönöm mindenkinek!:)
2010. jún. 5. 22:26
35/37 anonim válasza:
örülök.és legalább tanultál belőle^^
36/37 anonim válasza:
:D na hála az égnek:)
ezentúl remélem vigyázol:)
Üdv
37/37 anonim válasza:
Veled együtt izgultam végig a válaszok elejétől idáig a történetet. Remélem tanultál belőle:) Azóta már ha jól számolok 20 éves körül lehetsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!