Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek terhes vagyok? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek terhes vagyok? A barátommal lefeküdtünk kb.1hete,2x csináltuk aznap és a másodiknál nem védekeztünk. :/ 31én kellett volna megjönnie, de nem jött meg.

Figyelt kérdés
Idegeskedtem mostanában elég sokat. Emiatt is meg más miatt is. Fáj alul a hasam. De amikor megjön nem ilyen, hányingerem is szokott lenni. és fáj a mellem is. :S szerintetek?
2010. jún. 3. 20:59
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
remélem nem csúszik be egy baba..:S
2010. jún. 4. 17:42
 32/37 A kérdező kommentje:
délután olyan 4 körül csináltam egyet és negatív :D :D:D de a reggelit is megcsinálom :)
2010. jún. 4. 18:44
 33/37 anonim ***** válasza:

Szia egy előző "hűséges" válaszadód vagyok...nem akarlak megijeszteni, de a teszt az elmaradt menstruáció után egy héttel mutat biztosat, még nem telt el az egy hét...ha terhes lennél (remélem nem így van) akkor a hcg szint még nagyon nagyon alacsony, vagy még meg sem emelkedett...plusz du. csináltad a tesztet:-S

csinálj egyet reggel majd kb hétfő-kedden még egyet azt is REGGEL ha akkor is negatív akkor lehet ünnepelni (talán)...de ha addig sem jön meg, akkor érdemes egy nőgyógyászt felkeresni majd...

remélem nincs gond. Üdv...

2010. jún. 4. 20:12
 34/37 A kérdező kommentje:
FIÚK, LÁNYOK, KEDVES VÁLASZADÓIM!!! megjött a havim :D:D:D mostantól mindig lesz idő, inkább egy pár másodperccel később kezdjük mintsemhogy parázzak! köszönöm mindenkinek!:)
2010. jún. 5. 22:26
 35/37 anonim ***** válasza:
örülök.és legalább tanultál belőle^^
2010. jún. 6. 10:56
 36/37 anonim ***** válasza:

:D na hála az égnek:)

ezentúl remélem vigyázol:)

Üdv

2010. jún. 6. 11:29
 37/37 anonim ***** válasza:
Veled együtt izgultam végig a válaszok elejétől idáig a történetet. Remélem tanultál belőle:) Azóta már ha jól számolok 20 éves körül lehetsz :)
2013. jún. 30. 11:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!