Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek terhes vagyok? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek terhes vagyok? A barátommal lefeküdtünk kb.1hete,2x csináltuk aznap és a másodiknál nem védekeztünk. :/ 31én kellett volna megjönnie, de nem jött meg.

Figyelt kérdés
Idegeskedtem mostanában elég sokat. Emiatt is meg más miatt is. Fáj alul a hasam. De amikor megjön nem ilyen, hányingerem is szokott lenni. és fáj a mellem is. :S szerintetek?
2010. jún. 3. 20:59
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

21:09

Jó, gonoszság volt ilyet kívánnom:D

Csak mérges lettem mert tudod hogy mi lesz ha nem védekezel és mégsem teszed, legközelebb mindenképpen húzzatok gumit!

2010. jún. 3. 21:31
 22/37 anonim ***** válasza:

21:3o

a hcg szint az reggel magas nem délután! Szóval ezért kell REGGEL csinálni a tesztet! ne beszélj butaságot ha nem vagy biztos a dolgodban!

Szóval két tesztet csinálj REGGEL mondjuk 3-4 nap eltéréssel

Ne feledd a pozitiv mindig pozitiv, de a negativ nem mindig negatív...

Szorítok. Ismét a 2o-L

2010. jún. 3. 21:34
 23/37 anonim ***** válasza:
majd írd meg h mi lett.rem nincs baba
2010. jún. 3. 21:45
 24/37 anonim ***** válasza:
:S
2010. jún. 3. 21:59
 25/37 anonim ***** válasza:
teszt:) szurkolok , hogy ne legyen gond
2010. jún. 3. 23:50
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos lehetséges, mert ha valóban nem volt WC-n a párja,a vizelet nem mosta ki az ott maradt spermiumokat, így azok csak az előváladékkal távoztak. Viszont erre az esély kicsi. Elviekben 100 millió hímivarsejt alatt lehetetlen a terhesség, de pont ezért nem biztonságos a megszakítás, amit a kérdező csinált, az ember nem gép, így ebben az esetben sajnos megtörténhet. A folyás akármennyire hiszik egyesek nem függ össze a terhességgel, a gyakori vizelési inger lehet tünet, de lehet, hogy sokat ittál, ennyi. Szóval én nagyon szurkolok neked, hogy ne legyél terhes, tényleg tiszta szívemből ezért szurkolok, 4 nap késés még nem a világ, az enyém most késett 4-5 napot, és nem dőlt össze a világ, ez a rengeteg front bekavarhat. Szóval még semmit sem jelent, főleg ilyen fiatal korban, mint a tiéd. Nyugodj meg, pihend ki magad és holnap csináld meg azt a tesztet :) Nagyon remélem, hogy negatív lesz :) Ha pozitív akkor sem kell megijedned. Nincs az a probléma, amit nem lehet megoldani!
2010. jún. 4. 00:03
 27/37 anonim ***** válasza:
NAAAAAAAAAAAAA? írj hogy mi van:)
2010. jún. 4. 13:56
 28/37 A kérdező kommentje:
00:03 nagyon rendes vagy :) köszönööm :), még nem csináltam meg a tesztet--de holnap reggel mindenféleképpen, ha ma este csinálok egyet az nem ér semmit igaz? még akkor sem ha komoly teszt?!
2010. jún. 4. 14:52
 29/37 anonim ***** válasza:

Hát...nem tudom mit mondjak, a reggeli a biztos...mint írtam korábban kettőt csinálj, rendeset, s REGGEL.

Akkor várom a válaszod majd holnap!

2010. jún. 4. 14:57
 30/37 anonim ***** válasza:
Igazán nincs mit :):)
2010. jún. 4. 16:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!