Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek terhes vagyok? A barátommal lefeküdtünk kb.1hete,2x csináltuk aznap és a másodiknál nem védekeztünk. :/ 31én kellett volna megjönnie, de nem jött meg.
VÉDEKEZÉSRE MINDIG KELL IDŐ LEGYEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ne viccelj, "nem volt idő"...:-S
Engem megerőszakolni se lehetne óvszer nélkül te jó éééég!!!
Hány éves vagy? Hiányzik egy gyermek neked???:-S
amúgy sajnos minden lehetséges, végy egy levegőt és REGGELI vizelettel csinálj tesztet!!! majd írj...
remélem tanultál és nem lesz baj!
jaaaaaaaaaaaj naaaaaaa az én parázós fejem adhatna Neked egy kicsit az idegből...
Én folyton idegeskedek pedig MINDIG védekezünk...nem tudom, hogy lehet nyugodtnak lenni 17 évesen védekezés nélkül!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem egy életre megtanulod a leckét. kívánom, hogy ne legyen baj. ÉS írj ha megvan az eredmény. Esetleg csinálj két tesztet, REGGEL és ne a legolcsóbbik fajtát!!!
előző előtti voltam...2o-L
Gondolom te is tudod már,hogy nem kellett volna,és ezerszer visszatekernéd az időt...úgyhogy nem írok leoltást.De szerintem nagy esély van rá,hogy terhes vagy.Ha nem,akkor köszönd meg a sorsnak és soha többé ne csinálj ilyet.
Én tablettát szedek, de egyszer elfelejtettem bevenni 3 napig, de a barátommal megkívántuk egymást,és nem volt sok időnk.Ő már idősebb korosztály,szóval nem valószínű,hogy az előváladéka tartalmaz spermiumot,így betenni betette,de addig magyaráztam,hogy nem szedtem tabit,hogy nem folytattuk és orális befejezése lett a dolognak...
Ez csak egy hasonló sztori,hogy leállhattál volna,ha akartál volna.
Szurkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!