Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek terhes vagyok? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek terhes vagyok? A barátommal lefeküdtünk kb.1hete,2x csináltuk aznap és a másodiknál nem védekeztünk. :/ 31én kellett volna megjönnie, de nem jött meg.

Figyelt kérdés
Idegeskedtem mostanában elég sokat. Emiatt is meg más miatt is. Fáj alul a hasam. De amikor megjön nem ilyen, hányingerem is szokott lenni. és fáj a mellem is. :S szerintetek?
2010. jún. 3. 20:59
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
hát bízok benne h meg fog jönni :s mostanában többet pisilek és fehérebb a folyásom..ez is lehet jel?
2010. jún. 3. 21:15
 12/37 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy a több pisilés a megjövetelnek lenne a jele, de a folyás lehet vmi fertőzés is.. talán amiatt is késhet
2010. jún. 3. 21:17
 13/37 anonim ***** válasza:
Igen, a gyakori vizelési inger és a fehéres folyás lehet egy jel...mint az is h nem jött meg. Csinálj tesztet!
2010. jún. 3. 21:18
 14/37 A kérdező kommentje:
rendben, de félek megcsinálni :S
2010. jún. 3. 21:19
 15/37 anonim ***** válasza:

VÉDEKEZÉSRE MINDIG KELL IDŐ LEGYEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ne viccelj, "nem volt idő"...:-S

Engem megerőszakolni se lehetne óvszer nélkül te jó éééég!!!

Hány éves vagy? Hiányzik egy gyermek neked???:-S

amúgy sajnos minden lehetséges, végy egy levegőt és REGGELI vizelettel csinálj tesztet!!! majd írj...

remélem tanultál és nem lesz baj!

2010. jún. 3. 21:22
 16/37 anonim ***** válasza:
Attól ne félj, inkább csináld meg, ha nem akarod megtartani akkor fontos h hamar észre vedd ha terhes vagy, az egyik bnőm már későn vette észre és úton van a baba...
2010. jún. 3. 21:22
 17/37 A kérdező kommentje:
17, de áááá, szurkoljatok h ne kérlek :(
2010. jún. 3. 21:23
 18/37 anonim ***** válasza:

jaaaaaaaaaaaj naaaaaaa az én parázós fejem adhatna Neked egy kicsit az idegből...

Én folyton idegeskedek pedig MINDIG védekezünk...nem tudom, hogy lehet nyugodtnak lenni 17 évesen védekezés nélkül!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Remélem egy életre megtanulod a leckét. kívánom, hogy ne legyen baj. ÉS írj ha megvan az eredmény. Esetleg csinálj két tesztet, REGGEL és ne a legolcsóbbik fajtát!!!

előző előtti voltam...2o-L

2010. jún. 3. 21:28
 19/37 anonim ***** válasza:

Gondolom te is tudod már,hogy nem kellett volna,és ezerszer visszatekernéd az időt...úgyhogy nem írok leoltást.De szerintem nagy esély van rá,hogy terhes vagy.Ha nem,akkor köszönd meg a sorsnak és soha többé ne csinálj ilyet.

Én tablettát szedek, de egyszer elfelejtettem bevenni 3 napig, de a barátommal megkívántuk egymást,és nem volt sok időnk.Ő már idősebb korosztály,szóval nem valószínű,hogy az előváladéka tartalmaz spermiumot,így betenni betette,de addig magyaráztam,hogy nem szedtem tabit,hogy nem folytattuk és orális befejezése lett a dolognak...

Ez csak egy hasonló sztori,hogy leállhattál volna,ha akartál volna.

Szurkolok.

2010. jún. 3. 21:29
 20/37 anonim ***** válasza:
0%
Azt mondják,reggel és délután is kell egy tesztet csinálni,mert délután magasabb a szervezetben a ... (nem tudom minek szintje),és 14 nap után már délután is kimutatható, és ha az is pozitív akkor biztos,hogy baba van úton.
2010. jún. 3. 21:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!