Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma lefeküdtünk a barátnőmmel, és hasfájása van Lehet terhes? Védekeztünk, bővebben lent.
Elszakadt a gumi az oldalán,kb borsónyi nagyságúra,de egyből abbahagytuk.(pózcsere,vissza beraktam,és akkor szakadt el,de egyből kivettem)Nem evett délután semmit.A dolog délután történt,és most kezdett el fájni a hasa,és az előbb evett. Lehet terhes??
Értelmes válaszokat kérek,köszönöm! Nem kell az oktatós duma,hogy így meg úgy keleltt vna.Választ kérnék a kérdésemre!
Köszönöm a válaszokat:)
ja és még annyi,hogy ez volt neki az első,és azóta fáj neki.
és igen egyből abbahagytuk:)
Beágyazódás után beszélünk terhességről.A beágyazódás kb. 10 nap és csak miután megtörtént,akkor jelenik meg a szervezetben a hcg hormon,amit a terhességi tesztek kimutatnak.
Terhességi tünetek csak ezután szoktak jelentkezni,nem szex után pár órával.
A menstruáció utáni harmadik napon voltatok együtt,ami a ciklusának kb. a 8.napja.A spermiumok még kb. 3 napig életképesek,az pedig a 11.nap.Peteérés általában a 12-14.nap környékén szokott lenni,szóval necces.
Ha nem mentél még el,akkor kisebb a valószínűsége,de közel sem nulla.
Egy orvost megkérdeznék a 72 órásról és sürgősen kinyitnám a biológia könyvem,hogy ne képzeljek be magamnak olyat,amit még nem érezhetek.
nem mentem el:) az óvszer pedig a hasamhoz közelebb lévő helyen lyukadt ki az oldalán.
köszi ezt a választ is:)
72 óráshoz kell vény? vagy anélkül is lehet kérni gyógyszertárban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!