Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel lefeküdtünk és kiszakadt az óvszer (durex) nem élveztem el csak az előváladék miatt vok besz.va! (azt hiszem most fog megjönni neki 1-2 napon belül ha ez fontos) Mennyi rá az esély hogy gondok lesznek?
Figyelt kérdés
2009. szept. 6. 20:24
1/10 anonim válasza:
Szia.
Ne aggódj! Az esélyetek rendkívül minimális a babára. Nyugodjatok meg, ne idegeskedjetek, mert késni fog neki. Máskor pedig kicsit óvatosabban.
2/10 anonim válasza:
és mégis mit csináltál az óvszerrel hogy kiszakadt? mi lenne ha inkább az igazat írnád, hogy nem használtatok gumit? kicsit sok a heti 4-5 óvszerkiszakadásos kérdés, én sok évig használtam rendszeresen és soha egyszer sem szakadt ki.
3/10 anonim válasza:
Nincs sok esély rá, mert nem volt peteérése (márha eddig rendszeres volt neki). Nyugodjatok meg, az idegességtől csak még többet késhet. Ha kb 2 hét múlva se jönne meg neki, akkor vegyetek tesztet.
4/10 anonim válasza:
Figyelj, először is soha többet ne vegyetek durex óvszert. Nagyon sok ismerősömnek volt már vele gondja. Én mindig lifestyle-t használok és még sosem volt gondom. A másik, hogy az előváldék is tartalmazhat spermiumot. A leg jobb az lenne ha barátnőd venne be esemény utáni tablettát, Ha még nem túl késő. Amúgy meg csak mellékes de a legtermékenyebb napokon is csak 20 % z esélye a teherbe esésnek.
5/10 A kérdező kommentje:
de használtunk gumit és mikor pózt váltottunk akkor mikor belehelyeztem akkor szakadt ki!
2009. szept. 6. 20:37
6/10 anonim válasza:
Mivel már közel van az idő, hogy megjöjjön, ezért nem valószínű, hogy termékeny napon voltatok együtt. Nagyon kicsi az esély, de persze minimális még a gyógyszernél is fennáll. Ha késik, akkor az lehet az idegeskedéstől is, hogy most aggódtok. Kb két hét múlva lehet terhességi teszttel megnézni, de szerintem nem lesz semmi gond.
7/10 anonim válasza:
Lol ki pontozott le?
1. vagyok.
8/10 anonim válasza:
2. válaszoló! Akkor fogd be a szád és örülj a szerencsédnek máshol! Köszi...
9/10 A kérdező kommentje:
am ha most megjön a havija akko bisztos h má nem lesz baj?!
2009. szept. 7. 15:30
10/10 anonim válasza:
Nem ajanlom a durex ovszert. Mikor az elso baratommal voltunk egyutt, akkor hasznaltam, kepzelheted aztan amatorkent mennyire lehettunk durvak, semennyire, es kiszakadt. Kb sokkot kaptam, foleg, h elso, es meg volt a velemenyem a gumikrol is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!