Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek terhes vagyok? A barátommal lefeküdtünk kb.1hete,2x csináltuk aznap és a másodiknál nem védekeztünk. :/ 31én kellett volna megjönnie, de nem jött meg.
Figyelt kérdés
Idegeskedtem mostanában elég sokat. Emiatt is meg más miatt is. Fáj alul a hasam. De amikor megjön nem ilyen, hányingerem is szokott lenni. és fáj a mellem is. :S szerintetek?2010. jún. 3. 20:59
1/37 anonim válasza:
elég nagy eséély van rá.. bnömnek is igykezdődött és valóban terhesvolt... csinálj 1 tesztet
....
2/37 anonim válasza:
miért nem lehet védekezni, őszintén? Ér ennyit? :-s
3/37 A kérdező kommentje:
a barátom azt mondta h szerinte csak az idegesség, de vesz tesztet.. ahj nagyon félek :S
2010. jún. 3. 21:05
5/37 A kérdező kommentje:
Dehogyis ér ennyit.. nem ment el bennem, dehogyis!, csak nagy volt a hév és arra már nem volt idő sajnos..
2010. jún. 3. 21:07
6/37 anonim válasza:
A 2 menet között mennyi idő telt el? Órák?
7/37 A kérdező kommentje:
max félóra. miért?
2010. jún. 3. 21:08
8/37 anonim válasza:
Hát figyelj, nem értelek hogy most miért rinyálsz, jól tudtad ha nem védekezel terhes lehetsz, akkor meg?Védekezni kellett volna és most nem lenne sírás.Remélem terhes vagy!:D
9/37 A kérdező kommentje:
igen tudom, szóval igazad van meg minden.. de azért ilyet nem kéne kívánni, köszii :)
2010. jún. 3. 21:11
10/37 anonim válasza:
Ha több idő telt volna el a 2 menet között(itt órákra gondolok) és elment utána wczni akkor a húgycsőben lévő spermiumok a vizelettel távozhattak, akkor talán kevesebb esély lenne rá, de így hogy nem sokkal az első aktus után szexeltetek több az esélye a terhességnek:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!