Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismerkedem itt GYIK -on egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedem itt GYIK -on egy lánnyal. Van értelme ezt folytatni?

Figyelt kérdés

Ismerkedés kategóriába raknám ha lenne, de nincs olyan.

Pár napja írunk egymásnak itt, bár egyre unalmasabb oldalakat írni. Igazából annyira nem is vonz ez az egész, élőben jobban szeretek ismerkedni. Ott tartunk, hogy facebook profil csere. De mi van ha egy kövér 150kg -os cigány csaj? Jó, most a legrosszabból indulok ki. Azt kérte hogy linkeljem be a profilom neki. Én meg teszem, de ha nem vonzó nekem, akkor hogyan tovább? Szépen elsunnyogni a picsuba, és többet nem reagálni semmire, tiltani a trágyába, vagy megírni, hogy bocsi, de nem vagy pálya, tipli van? Hogy lehet ezt szépen kifejezni úgy, hogy valakit ne bántsak meg? Utálom megbántani az embereket!

2017. dec. 26. 23:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Egyrészről ha nem vonz ez a dolog hagyd a fenébe,és ismerkedj élőben.

Személy szerint én itt akivel ismerkedtem mind csinos nő volt, akármenyire hihetetlen is! De sajnos kapcsolat nem lett, különböző okok miatt.

2017. dec. 27. 01:24
 12/13 anonim ***** válasza:
Mit tudsz ezen ennyit filózni... megadod a profilod, bejelöl, igy látod majd, hogy nem kamut adott. Ha gázos törlöd, tiltod. Kit érdekel, hogy hogy jön ki?! Abból indulj ki hogy fordított esetben ő is ezt tenné.
2017. dec. 27. 01:30
 13/13 anonim ***** válasza:

Én rengeteget ismerkedtem itt, ebből kiindulva nem olyan biztos, hogy egy 150 kilós ork lesz a csaj. Rengeteg jó csaj van ezen az oldalon és mégtöbb átlagos. Persze vannak olyanok is, akitől a hányiger kerülgeti az embert, de ezek nincsenek olyan sokan, mint ahogy azt itt mesélik. Ha pedig mégis egy ocsmánysággal hoz össze a sors, arra ott a tiltás gomb.

Mégegy tanács: ha esetleg a rózsaszín ürkocka (vagy valami hasonló) nevű csajjal ismerkedsz, azt most rögtön tiltsd

2017. dec. 27. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!