Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme keresnem lányként a srácot, ha csak sima sablon választ ad?
Nem jöttünk össze,mert én korainak tartottam a közeledését. Abban maradtunk,hogy beszélgetünk...Úgymond barátok vagyunk,bár én nem használnám ezt a szót rá.
Elég laposnak érzem azóta a beszélgetéseket. nem tudok rajta kiigazodni,mert néha felbukkan ,és érdeklődik,hogy vagyok ,de amikor meg én írok,mert már jópár napja ,hogy nem beszéltünk,akkor csak annyit ír,hogy jól van .
Kérdezni tovább meg nem szeretnék,mert kellemetlennek egyoldalúnak érzem......nem értem.
Érdemes ebbe időt,energiát fektetni?
Én hagynám,épp ez az . Eddig is azt hittem,hogy nem érdeklem már kicsi sem,mert 3 napok teltek el a beszélgetések között,mégis újra meg újra felbukkant. Pont mindig akkor,amikor már úgy hittem,hogy többet nem ír...
Az,hogy most írtam neki,az azért van,mert nem úgy lett vége a beszélgetésnek,ami arra utalt volna,hogy többet nem beszélünk . Tudom,hogy az nem is úgy szokott lenni....de most gondoltam megkérdezem hogy van,és a sablonos jól van szöveget írta megint csak.
Egyébként ő 28 éves,én 22.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!