Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Parfümöket vásárlókra rásózni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Parfümöket vásárlókra rásózni próbáló hostess lányokat van értelme leszóllítani és telefonszámkéréssel "zaklatni"?

Figyelt kérdés

Ma a Kökiben mászkálva volt egy nagyon csini hostess lány.

Gondolkodtam azon van-e értelme odamenni és mindennemű vásárlási szándéktól mentesen végighallgatni, elhülyéskedni amíg befúj a parfümökkel és ledarálja a szokásos reklámszöveget majd a végén valamilyen indokkal elkérni a számát.

Ha jól gondolom, naponta minimum 500 hasonló ajánlatot kap, de nem véletlenül kell ennyire közvetlennek és barátságosnak lennie na meg, dögösen öltöznie, hanem hogy több cuccot adjon el.

Volt már valakinek bármilyen sikere hasonló szituációval kapcsolatban?

Esetleg, ha vannak itt olyan lányok akik dolgoztak már hasonló munkakörben, ti hogyan fogadjátok ezeket? Úgy ahogy gondolom vagy tényleg van értelme "mit veszítek" alapon nyomulni picit?

2017. dec. 11. 14:59
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
97%
Van. De gyakorlásképp kezdheted a Westend előtt oláhcigányokkal is :D
2017. dec. 11. 15:02
 2/20 anonim ***** válasza:
Hat van ertelme talan. De akkor nagyon jonak kell lenned, hogy megfogd.
2017. dec. 11. 15:03
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Persze, biztos nahyot nősz a szemében, ha húzod az idejét századik gyökér kanként
2017. dec. 11. 15:05
 4/20 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta az egyik ilyen csaj, hogy megcsókolhatom, ha veszek tőle parfümöt.
2017. dec. 11. 15:09
 5/20 anonim ***** válasza:
79%
Dolgoztam ilyen hosstessként, szánalmasnak tartom azokat a férfiakat, akik bepróbálkoznak és a munkatársaim is hasonlóan vélekedtek. Dolgozunk, azért vagyunk kedvesek, mert fizetést kapunk érte, nem azért, mert el vagyunk tőletek ájulva.
2017. dec. 11. 15:13
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a konkrét kérdésre nem tudok válaszolni, csak felötlött bennem, hogyha összejöttök akkor hogyan tovább? Nem zavarna, hogy a nődet állandóan kerülgetik, és egy nálad ügyesebb fickó ugyanezzel a módszerrel lecsapja a kezedről? Nem kötözködésből kérdezem, tényleg érdekel. Maradhatna továbbra ez a munkája, vagy elvárnád, hogy melletted megrendesüljön?
2017. dec. 11. 15:14
 7/20 A kérdező kommentje:

Ez is csak egy munka. Bánom is én hányan szólítanák meg naponta a barátnőmet vagy, hogy konkrétan neki kellene leszólítani másokat valamilyen okból.

Ennyi erővel akkor semmilyen eladónak nem mehetne sem pedig olyan helyre ahol sok fiatal férfikollégája van.

Szóval nem érdekelne. Ha valaki meg akar csalni valakit az úgyis talál rá alkalmat tehát nem változtatna semmin a munkaköre.

Persze ez csak úgy, hogy neki nincs kapcsolata és úgy jövünk össze. Ha van akkor nem tudnám már komolyan venni, hiszen úgy valóban reális lenne amit mondasz.

2017. dec. 11. 15:18
 8/20 anonim ***** válasza:
58%

Én már sokszor beszéltem ilyen parfümös csajokkal, felénk is vannak bőven.

Telefonszám nagyon bizalmas dolog inkább facét kérj a csajoktól azt aránylag könnyen adják.

Na most az van hogy ezeket a dekoratív lányokat mindenféle hülye dumával veszik fel erre a melóra.

Ha egy magabiztos csapatban akarsz dolgozni és érzel magadban erőt hogy megvalósítsd álmaidat és talpraesett vagy aki tenni akar érte és számít neked a pénz....bla..bla..bla

És igen ha számít neked a pénz....

Akkor ez egy jó melóhely mert ugyis látni fogod ki az aki nagyvonalúan vásárol egy csinos hölgytől ugyebár

És akkor akármekkora ku.rva lehetsz hátha megvesz valaki és nem kell ezt a szenny melót csinálnod tovább.

Mindegyik egy pénzleső ri.banc volt akivel beszéltem.

Facén se jelöl vissza ha nincs terepjáró a háttérben pálmafás nyaralással 500 lájkkal

A jó hír viszont hogy lehet rajtuk gyakorolni.

Ha sikerül a kontakt utána látni fogod hogy bárkivel megy ez bármilyen helyzetben és akkor tiéd a pálya

2017. dec. 11. 15:21
 9/20 A kérdező kommentje:

Bocs, ez a hatosnak ment.

Szánalmasnak tartod ezeket a férfiakat? Miért, az nem szánalmas, hogy pusztán munkakörből kifolyólag hízelegtek és nyalogatjátok teljesen ismeretlen férfiak egóját csak azért, hogy el tudjatok neki adni valamit?

Tisztában vagyok azzal, hogy ez így van, pont ezért tettem fel a kérdést. De azért kicsit túl magas lovon ültetek akkor te is meg a kollégáid is, ha ilyen viselkedés után szánalmasnak neveztek egy férfit azért mert urambocsáss tetszel neki.

2017. dec. 11. 15:22
 10/20 anonim ***** válasza:
90%
8.: minek jelöljön vissza? Azért r.banc mert nem jelöli vissza a napi 120. csinos seggre bukó felszínes kiskcsögöt, aki utána nyáladzik?
2017. dec. 11. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!