Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Parfümöket vásárlókra rásózni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Parfümöket vásárlókra rásózni próbáló hostess lányokat van értelme leszóllítani és telefonszámkéréssel "zaklatni"?

Figyelt kérdés

Ma a Kökiben mászkálva volt egy nagyon csini hostess lány.

Gondolkodtam azon van-e értelme odamenni és mindennemű vásárlási szándéktól mentesen végighallgatni, elhülyéskedni amíg befúj a parfümökkel és ledarálja a szokásos reklámszöveget majd a végén valamilyen indokkal elkérni a számát.

Ha jól gondolom, naponta minimum 500 hasonló ajánlatot kap, de nem véletlenül kell ennyire közvetlennek és barátságosnak lennie na meg, dögösen öltöznie, hanem hogy több cuccot adjon el.

Volt már valakinek bármilyen sikere hasonló szituációval kapcsolatban?

Esetleg, ha vannak itt olyan lányok akik dolgoztak már hasonló munkakörben, ti hogyan fogadjátok ezeket? Úgy ahogy gondolom vagy tényleg van értelme "mit veszítek" alapon nyomulni picit?

2017. dec. 11. 14:59
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Hmm, a 80%-os hostess lány szavaiból kiindulva mégis lehet abban valami amit írsz.

Ha ilyen szép szavakkal illet számára teljesen ismeretlen férfiakat, hogy szánalmas, felszínes kisköcsög és hasonlók, de ő érzi magát megsértve, ha ugyancsak teljesen ismeretlenül valamivel felkelti egy férfi figyelmét (hiszen a mell/fenék rendszerint jól ki van dobva) akkor talán jobb is, ha helyén kezeli őket az ember.

Köszi.

2017. dec. 11. 15:33
 12/20 anonim ***** válasza:

Én is dolgoztam hostessként, 2 nap alatt 3-an nyomultak, és amúgy emberfüggő. Ha szimpatikus vagy nem zavar, ha nem vagy az akkor idegesítő.

Ennyire egyszerű. Egy gyereknek meg is adtam a facebookom.

2017. dec. 11. 15:41
 13/20 anonim ***** válasza:
Egyébként én fiatal pasit sose szólítottam le, leginkább csak idősebbeket meg nőket, pont ezért.
2017. dec. 11. 15:43
 14/20 anonim ***** válasza:

10-es nálad még a parfümös lányoknak is több esze van

akkor szerinted minek adja meg a facéját ha tudja előre hogy nem jelöl vissza ?

azért adja meg hogy lássa kivel van dolga

és csak azt jelöli vissza akiről látja hogy valamilyen módon jól járhat

nem feltétlenül csak pénzzel, ha van valami jó társaságod abból ugyis lesz valaki aki pénzesebb és akkor téged fog trambulinnak használni

nem nagyon vagy képben ezekkel a dolgokkal úgy látom

2017. dec. 11. 15:43
 15/20 anonim ***** válasza:
11.: igen, lekcsögöztem, azt észrevetted, de ennek az okát nem: előttem párral a kedves uriember lerbancozta azt, aki merészelte őt nem visszajelölni 600 másil nyomulós társa mellett
2017. dec. 11. 15:50
 16/20 anonim ***** válasza:
Az a baj Attis, hogy ahhoz jobban kéne kinézned. Nem beszélve a stílusról.
2017. dec. 11. 16:28
 17/20 A kérdező kommentje:

A stílusommal nincs baj, max. itt vagyok túlontúl nyers és a kinézetemmel sincs bajom.

Szerintem egy ember nézhet ki bárhogy, mindenkinek akkor sem fog bejönni.

2017. dec. 11. 16:37
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem aduászként mondd be hogy vagy Jaguár-Warrior a gyakorikérdések.hu/ felnőtt-párkapcsolatokról.. mondjuk ugysem hinnék el, hogy akkora mázlijuk van hohy személyesen az igazi Jaguárral találkoztak ;)
2017. dec. 11. 16:57
 19/20 anonim ***** válasza:

Sztem magától a lánytól függ. Bár aki ilyen munkát egyáltalán bevállal, az nekem emberileg sem lenne szimpatikus, mert konkrétan hazudniuk kell, átverni emberek fejét meg erőszakosan nyomulni mindenkire. Akinek ez megfelel munkának, az olyan személyiségre is (vagy más munkára nem jó, annyira buta, vagy semmi erkölcsi gátlása nincs).

Én eladóként dolgoztam, és engem zavart az, hogy munka közben leszólongattak csak ismerkedése szempontból, főleg, ha látták, hogy épp nem érek rá, mert mondjuk ÉPPEN DOLGOZOM. Az ilyenek ált. csak pazarolják az ember idejét, játsszák a fejüket, hogy érdekli a termék, amit árulok, aztán nem vesznek semmit (és nem azért, mert nem jött be az anyaga mondjuk, hanem mert csak a bugyimba akartak bejutni). Akkor is zavart, ha jól nézett ki az illető meg nem volt bunkó.

De van, aki meg nem veszi annyira komolyan a munkát.

2017. dec. 12. 11:37
 20/20 anonim ***** válasza:
Ez jó ötlet! Legalább ezzel le fogom tudni koptatni őket.
2022. júl. 16. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!