Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány hetes randizgatás után velem akar karácsonyozni. Hogy döntsek? N
Egy hónapja kezdtünk randizgatni, mikor kölcsönösen bevallottuk egymásnak hogy többet szeretnénk. (régóta ismerjük egymást)
A héten is találkoztunk. Azt mondta szeretné velem tölteni a karácsonyt és a szilvesztert mert ha ez nem így lesz akkor nincs értelme a további dolgoknak.
Mi 4-en a szűk családdal szoktunk lenni 24-én, majd utána megyünk rokonokhoz. Még be sem mutattuk egymást a családoknak, nem tudom a szüleim hogy reagálnának rá hogy idejönne szenteste. Viszont ha nem így lesz akkor elveszítem. Amit nagyon nem szeretnék, mert egyre jobban ragaszkodom hozzá.
Mit tegyek ebben a helyzetben? Mi a jó döntés? Jó ha karácsonykor mutatom be itthon?
(Légyszi normális válaszokat, negatív véleményt is lehet írni természetesen, de NORMÁLIS hangnemben! Köszönöm!)
23N
Igen sikerült. Köszi az érdeklődést!
De nem szeretném ha továbbra is rajtam gúnyolódna itt a többség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!