Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány hetes randizgatás után velem akar karácsonyozni. Hogy döntsek? N
Egy hónapja kezdtünk randizgatni, mikor kölcsönösen bevallottuk egymásnak hogy többet szeretnénk. (régóta ismerjük egymást)
A héten is találkoztunk. Azt mondta szeretné velem tölteni a karácsonyt és a szilvesztert mert ha ez nem így lesz akkor nincs értelme a további dolgoknak.
Mi 4-en a szűk családdal szoktunk lenni 24-én, majd utána megyünk rokonokhoz. Még be sem mutattuk egymást a családoknak, nem tudom a szüleim hogy reagálnának rá hogy idejönne szenteste. Viszont ha nem így lesz akkor elveszítem. Amit nagyon nem szeretnék, mert egyre jobban ragaszkodom hozzá.
Mit tegyek ebben a helyzetben? Mi a jó döntés? Jó ha karácsonykor mutatom be itthon?
(Légyszi normális válaszokat, negatív véleményt is lehet írni természetesen, de NORMÁLIS hangnemben! Köszönöm!)
23N
mi október végén jöttünk össze, de eszemben sem volt szenteste elhívni hozzánk. neki sem hozzájuk.
27-én mutatott be a szüleinek, ő az én szüleimet már hamarabb ismerte.
ha ezért szakít veled, akkor sose sajnáld! a szenteste a családé. majd ha elvesz feleségül, akkor "jogos" lesz a kérése.
a szilveszter teljesen okés.
alig egy hónapja randiztok, és máris ultimátumot ad? mi lesz később?
#10: Azért nem töltöm nála a szentestét, mert a szüleimmel és a tesómmal szoktam lenni aznap. Szüleim is sokat dolgoznak, én is plusz mellette tanulok vagy a párommal vagyok a szabadnapjaimon. Ez talán az egyetlen nap amikor négyen együtt tudunk lenni normálisan, nyugalomban. Nála karácsonyfa sem lesz meg semmi, ezért akarta volna hogy családi körben, nálunk legyen. Viszont ha legalább egy fél éve együtt lennénk, és ismernék egymást a szüleimmel, én szívesen áthívnám őt. Igaziból megszakad a szívem ha belegondolok hogy egyedül lesz de nekem ez korai. 25, vagy 26-án találkoznék vele.
A szüleihez meg nem fog tudni elutazni mert 600 km-re laknak egymástól. Plusz az anyukája kórházban dolgozik, lehet be is lesz osztva aznap.
Köszönöm a véleményeket! Holnapig megpróbálok valami normális döntést hozni.
Azonnal dobd.
Nem lesz jó vége..... aztán jön az "öngyilkos leszek,ha elhagysz" és "társai".
Légy észnél ezzel a fazonnal ! :)
Mekkora érzelmi zsaroló a "pasid" hallod.
Igen majd jön a ne hagyj, el nélküled meghalok stb. szöveg...
Évek óta ismered....emebrek leélnek egymás mellett éveket,és akkor sem ismerik igazán egymást.
Te ne beszélj butaságokat.
Ez a pár hét után érzelmileg zsarol,nagyon rosszul néz ki.
Maradj vele,aztán gyere pár év múlva ide sírni,hogy ez+az van,de rossz neked.....ennyike.
Ezt a legjobb indulattal írom pedig :)
Nem csoda,ha gyomorgörcsöd van,igen gusztustalan,amit a pasid csinál.
Nyugi,lesz ez rosszabb is.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!