Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl közvetlen barátság vagy szédíteni akar?
Két éve már élcelődünk, flörtölgetünk egy kollégámmal. Kerülgettük is egymást egy ideig, majd abbamaradt. Eddig szigorúan csak munkában találkoztunk. Mostanság már kétszer is találkoztunk melón kívül. Eltöltöttünk egy napot vásárlással, mozizással, étteremmel stb... Tipikus randi helyszínek. A kölcsönös vonzalom megvan, ezt jelezte is egyértelműen. Majd pár mondattal ki is jelentette nem randi. Utána már mégis mást mondott a viselkedése. Simogatás, becézgetés, amit eddig még soha nem csinált stb.. Mikor el is mentünk szórakozni akkor is elég egyértelmű volt minden. Majd ismét gyökeres ellentét. Utána megjegyezte, az ismerettségünk alatt még egyszer sem vesztünk össze. Utána próbált vitát szítani, eredménytelenül. Mikor az okra voltam kíváncsi, a válasza az volt, kíváncsi arra, milyen vagyok idegesen. Nem nyílok meg egykönnyen. Konkrétan rákérdeztem, ezek okára, majd terelt, témát váltott.
Ti mit szűrtök le ebből?
Na én ugyanígy vagyok szintén XD
Ez a kerülgetés stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!