Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány hetes randizgatás után velem akar karácsonyozni. Hogy döntsek? N
Egy hónapja kezdtünk randizgatni, mikor kölcsönösen bevallottuk egymásnak hogy többet szeretnénk. (régóta ismerjük egymást)
A héten is találkoztunk. Azt mondta szeretné velem tölteni a karácsonyt és a szilvesztert mert ha ez nem így lesz akkor nincs értelme a további dolgoknak.
Mi 4-en a szűk családdal szoktunk lenni 24-én, majd utána megyünk rokonokhoz. Még be sem mutattuk egymást a családoknak, nem tudom a szüleim hogy reagálnának rá hogy idejönne szenteste. Viszont ha nem így lesz akkor elveszítem. Amit nagyon nem szeretnék, mert egyre jobban ragaszkodom hozzá.
Mit tegyek ebben a helyzetben? Mi a jó döntés? Jó ha karácsonykor mutatom be itthon?
(Légyszi normális válaszokat, negatív véleményt is lehet írni természetesen, de NORMÁLIS hangnemben! Köszönöm!)
23N
Milyen könnyű is itélkezni.
"Beteg"
"Később öngyilkossággal fog fenyegetni"
"dobd ki"
"én már rég dobtam volna."
DEHOGY DOBTAD VOLNA b...eg, ugyanígy vacillálnál. Csak ez a legkönnyebb. Tanácsokat osztogatni ismeretlenül, anélkül hogy mélyebben átgondolnád, megpróbálnál mindkét fél fejével gondolkodni.
Igenis érthető mindkét fél problémája. Olyan helyzet amire igazán jó megoldás nincs.
A kérdező sem akarja a családi estét borítani, meghívni még valóban korai, illetve már korábban kellett volna (?).
Ugyanakkor a srác is szarul érzi magát, mert ugyan van párja, mégis otthon ücsörög egyedül, nézi a semmit.
Valahogy mégis azt gondolom, a srácnak kellene most kicsit engednie, belátnia, bevállalnia hogy ez az ünnep most még ilyen, de utána úgyis találkoznak, illetve jövőre már egész más lesz.
Erről nem beszéltél még vele? A jövőről? Ha látja a jövőképet, tudja hogy nem azért nem lesztek együtt mert mondjuk te nem szereted eléggé, vagy mert nem akarod felvállalni őt, könnyebben bevállalja hogy ezt még ki kell bírni egyedül. Felvállalod őt, bemutatod a családnak, de ez pont karácsonykor.... kicsit necces. Ezt be kell ismernie neki is.
#32: Én sem értem emiatt miért kéne szakítanom vele. Köszönöm a véleményed! De a jövőről is szoktunk beszélgetni, mert komolyan gondoljuk mindketten. Januárban lesz a szülinapja, pont tegnap mondtam neki hogy aznap is szeretnék vele lenni, és azon a héten lesz a záróvizsgám is, utána elmehetnénk néhány napra valahova.
Be is szeretném mutatni őt itthon is természetesen. Remélem megoldódik. Hasznos volt a tanácsod!:)
#34: Gratulálok!
#36: Ez tök jól hangzik!:) Örülök hogy neked jó alakult!!
Megbeszéltük ma délután. Azt mondta nem ettől függ a kapcsolatunk jövője. Nem akar elveszíteni, és én sem őt. Holnap beszélek a szüleimmel, megkérdezem mit szólnának a dologhoz. Megszakad a szívem ha rágondolok hogy egyedül fog ülni. Bár azt mondta hogy max beszélünk neten vasárnap, emiatt nehogy sírjak vagy szomorkodjak, viszont nekem már az egész karácsonyhoz nincs kedvem senkivel.
Köszönöm még egyszer a normális tanácsokat! Sokat segített egy egy válasz :) Szép estét!
de mit szeretnél megbeszélni a szüleiddel? hogy egy vadidegent akarsz az asztalukhoz ültetni? vagy hogy 25-én vagy 26-án szeretnél a pasiddal lenni? (ez utóbbi szerintem nem gáz.)
ezt a "megszakad érte a szívem" szöveget hagyjuk. 37 éves vagyok, jópár pasiért "megszakadt már a szívem" 23 éves korom óta. tudod hol vannak? sehol. megsúgom, egyik sem lett a férjem és/vagy a gyermekem apja.
nagyon fiatalka vagy még, jóhogy bedőlsz egy zsaroló szövegnek meg a "nem akarlak elveszíteni"-nek. (egyébként: attól veszítene el, hogy szenteste a családoddal vagy?) egy pasi miatt se kényszerítsd a jószüleidet arra, hogy egy számukra vadidegennel kelljen együtt szentestézniük.
még annyit: ha olyan fontos lennél neki, a 24-e estét pl. azzal is tölthetné, hogy a fal bámulása helyett fát díszít. neked, nektek. kicsinosítja a lakást. másnapra főz neked. de semmiképpen sem tukmálná magát a családodra.
na, nekem ebből jönne le az, hogy tényleg "nem akar elveszíteni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!