Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány hetes randizgatás után velem akar karácsonyozni. Hogy döntsek? N
Egy hónapja kezdtünk randizgatni, mikor kölcsönösen bevallottuk egymásnak hogy többet szeretnénk. (régóta ismerjük egymást)
A héten is találkoztunk. Azt mondta szeretné velem tölteni a karácsonyt és a szilvesztert mert ha ez nem így lesz akkor nincs értelme a további dolgoknak.
Mi 4-en a szűk családdal szoktunk lenni 24-én, majd utána megyünk rokonokhoz. Még be sem mutattuk egymást a családoknak, nem tudom a szüleim hogy reagálnának rá hogy idejönne szenteste. Viszont ha nem így lesz akkor elveszítem. Amit nagyon nem szeretnék, mert egyre jobban ragaszkodom hozzá.
Mit tegyek ebben a helyzetben? Mi a jó döntés? Jó ha karácsonykor mutatom be itthon?
(Légyszi normális válaszokat, negatív véleményt is lehet írni természetesen, de NORMÁLIS hangnemben! Köszönöm!)
23N
Szenteste nem vinném haza az egyhónapos pasimat.
Ha ezt nem érti meg, akkor baj van a fejével. Vagy akkor lelép vagy mire érted, hogy elveszíted? Neki nincs családja?
Talizzatok 25 v 26 este, délután. Szilvesztert meg töltsd vele.
Hát, ha már ilyen válaszút elé állít elég egyoldalúan, nem sok jóra lehet számítani tovább.
Valószínű olyan a szótárában nem létezik, hogy kompromisszum, megértés, empátia, stb.
Mondjuk Karácsony, és Szilveszter között oké, hogy találkoztok, de így felrúgni a hagyományokat...aztán lehet, nem is gondolja komolyan.
A szilvesztert természetesen vele töltöm. Viszont nekem ez a szentestés dolog nagyon korainak tűnik.
Ő egyedül él, a családja messzebb lakik. Így sajnálom is ha egyedül töltené az ünnepeket. Engem már a sírás kerülget ha rágondolok erre a témára, mert sehogy sem lehet jól dönteni.
Igen, azt mondta hogy a folytatásnak nincs értelme ha nem leszek vele karácsonykor. :(
Mindenkit felpontoztam!
Zsarol? Dobnám, mint a huzat.
Ha járnátok fél éve, és ismerné a család se biztos, hogy anyudék vele akarnak ünnepelni.
Mi azóta vagyunk együtt szenteste, mióta együtt élünk, előtte 25v26án találkoztunk, ennyi.
Oké nem akar, és ha te most nem vagy akkor mi van?
Csak ezért jött össze veled.
Amúgy, de zsarol és a lelkedre próbál hatni
"Ő egyedül él, a családja messzebb lakik. Így sajnálom is ha egyedül töltené az ünnepeket. Engem már a sírás kerülget ha rágondolok erre a témára, mert sehogy sem lehet jól dönteni. "
Én megértem a párod érzéseit. Számára igenis rossz érzés lehet egyedül tölteni úgy a szeretet ünnepét, hogy tulajdonképpen már komoly kapcsolat van köztetek.
Csak egy kérdés, ha egyedül él, miért nem töltöd nála Te a karácsonyt?
Vagy egyéb kompromisszumos megoldásként, napközben otthon, délután-este nála?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!