Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szoktatok mondani, ha valaki megkérdezi, hogy miért vagytok szinglik?
Egyszer visszakérdeztem egy ilyen alkalommal, hogy neked mennyivel lenne könnyebb/szebb életed, ha én nem lennék egyedül. Választ nem kaptam, ellenben ezt a kérdést sem többé.
Amúgy mindig másképp válaszolok, nagyban függ a kérdező személyétől, általánosságban az "azért vagyok egyedül, mert így döntöttem, most így jó nekem és/vagy még nem találkoztam azzal a férfival, aki miatt másképp gondolnám a helyzetet" választ megértik.
Mert nem vagyok elég menő, nem nagy az arcom, és kedves vagyok, törődöm a kinézett lánnyal, és nem játszom az alfahímet, a pénzesség látszatát is rejtegetem, nem nyomulok.
Tehát azt mondom, ami az igazság, amiért szingli vagyok.
amit mondok: haha csak túl elfoglalt életet élek
amit gondolok: irreálisan nagy elvárásaim vannak miközben én semmit nem tudok letenni az asztalra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!