Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány megkérdezi tőletek miért tetszik nektek erre ti mégis mit tudtok mondani?
Ez abszolút egyszerű... gondolkozzál el rajta egy kicsit, hogy mi az a tulajdonsága, amit igazán szeretsz benne. Pl hogy vidám, mosolygós természete van, vagy mert olyan huncut, vagy mit tudom én! :)
Egy a lényeg! Soha ne külsőségekkel kezd! :) Mondhatod azt, hogy "imádom a vidám kisugárzásodat, és nem mellesleg irtó dögös is vagy", de szimplán csak a testiségeket ne dicsérd, mert félreértheti! (csak ARRA hajtasz)
Nehéz megfogalmazni, hogy mit is szeretsz, vagy mi is tetszik igazán egy emberben, de próbálj kiragadni egy-két konkrét tulajdonságát, amit szeretsz benne, és talán ezzel kielégül a vágya! :) Tudom a kérdés nem igazán nekem szólt, de remélem kicsit segíthettem! :) 20/L
Kérdezz vissza, hátha ebből kiderül, mit kellene ilyenkor mondanod.
Te voltál az első, aki szembejött...:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!