Hogy zajlik egy látogatás a kozmetikusnál? Mit kell mondani? Vagy csak hagyom, hogy megnézzen, és ő tudni fogja, mint egy orvosnál? Vagy inkább olyan, mint pl egy műkörmös, hogy konkrétan megkérdezi, mit szeretnék?
Ne nevessetek ki légyszi, tényleg nem tudom :D 21 éves vagyok és még sosem voltam, szüleim minden téren otthonülős típusok, a "megoldjuk mi magunknak" elvet vallják, így ezt sem szorgalmazták. Mióta kinőttem a tini korból, nem vagyok nagyon pattanásos, fogamzásgátlót is szedek, ami sokat javított a bőrömön, de most kiszúrtam, hogy nagyon mitesszeres az orrom, szeretném, ha sima lenne... De neki is max ennyit tudnék mondani.
És ha már tudja, mi a bajom, leültet egy székbe és nyomkod? Vagy ilyen pakolásokat rak fel? Nem lesz kínos? Olyan fura nekem, hogy más csinálná ezeket a dolgokat, de szeretnék elmenni szakemberhez, szóval minden tapasztalat érdekel :D
Mondd azt, hogy szeretnéd kitisztíttatni a bőröd. Nyugodtan elmondhatod azt is, hogy először jársz kozmetikusnál, nem szégyen az.:-) Valószínűleg felgőzöli az arcod, kitisztítja nyomkodással, ha szükséges, steril tűvel, és kapsz pakolást is, de nyugodtan megkérdezheted tőle előre, mit tervez vagy javasol. Ha már ott vagy, szerintem igazíttasd meg a szemöldöködet, esetleg gyantáztasd le a bajuszkádat,
ha van (ezeket sokkal jobban megcsinálja egy kozmetikus, mint te magadnak), és kérj egy arcmasszázst, isteni jó.:-)
Köszönöm, aranyosak vagytok! :)
Esetleg azt is meg tudjátok mondani, hogy árban kb mennyi szokott lenni egy ilyen kezelés? És kb milyen gyakran jártok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!