Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnék végre elszakadni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék végre elszakadni az exemtől?

Figyelt kérdés

Lassan 8 hónapja, hogy vége a kapcsolatunknak, de még minidig mindenkiben őt keresem. Úgy érzem még szeretem, de sajnos nem tudok továbblépni, volt közöm már más srácokhoz, de egyikkel se éreztem azt, hogy működne a dolog.

Hogy tudnám ez végre megszüntetni, hogy ne gondoljak rá még 8 hónap után is, illetve, hogy ne őt keressem mindenkiben aki közeledik hozzám..?

Köszi a válaszokat.:)

2017. dec. 19. 12:16
 1/4 anonim ***** válasza:
disszidálj.
2017. dec. 19. 12:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Járj el társaságba, vagy akár egyedül is.

Nekem pl az sem okoz gondot hogy egyedül beüljek egy étterembe. Órákig ücsörgök egy tál kaja és egy pohár bor társaságában, nézem az embereket, figyelem hogy ki szimpatikus, mi tetszik benne stb.

Ne kerülj abba a hibába hogy pl. faceb.-on nézegeted az exedet.

Tartsd fejben a hibáit, rossz, idegesítő szokásait. Ezeket egy idő után hajlamos elfelejteni az ember és csak azon sóhajtozik hogy "pedig milyen jó volt vele minden, milyen szépen voltunk..."

2017. dec. 19. 12:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy tudatosan csináld...foglald el magad, sport, hobby, barátok, család. Amikor meg eszedbe jut, rögtön tereld el a buksidat más dolgok felé. És ne ragadj bele az emlékekbe, és az emlékezésbe.
2017. dec. 19. 13:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is hasonlóban vagyok...NEM TUDOM KIVERNI! akárhogy próbálom...amióta vége lett mintha elvágtak volna belőlem valamit..nincs életkedvem semmi..hogy ha rá tudom magam venni hogy csináljak is valamit ha nem dolgozol el vagyok este vele állmodok..és rosszakat ahol meg aláz/nak stb.. nehéz de kitartást!
2017. dec. 19. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!