Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megőrít az exe, nem tudok elszakadni tőle, mindig felhozom?
Párommal lassan 1 éve együtt vagyunk. Azt mondja nagyon szeret. De valahogy úgy érzem nem adja teljesen önmagát. Amikor az exéről volt szó régebben, mindig azt mondta h azért szerette mert olyan volt mint ő , ellenben velem semmiben nem passzol. (Én ezt máshogy látom de mind1... )Aztán 2 hét múlva amikor épp nem veszekszünk, elfelejti és minden jó, szerinte jól megvagyunk.
Nem tagadom beleolvastam a beszélgetésébe az exével amikor az utolsókat rúgta a kapcsolatuk, elmondta neki h még senkit se szeretett ennyire, meg gyereket akar tőle stb meg így szerelmem-úgy szerelmem. Ugyanígy a csaj is....köztük láttam azt az igazi szerelmet,köztünk meg erős a szeretet,de nekem kell a szerelem is!
Néha vannak igazán romantikus pillanatai és rá se ismerek, de nekem nem mond még csak fele ilyen szépeket sem mint a másiknak. Néha azért jól esne hallani hogy fél h elveszít vagy h örül h vagyok neki.Legalább ennyi.. De semmi:/ talán eddig 4x mondta h szerelmem. Annak nagyon örültem, de aztán x hónapig semmi...a másikkal meg már így szólították egymást másodpercenként.
Tudom h mindig visszarántom őt azzal h az eszébe juttatom a másik csajt de idegesít h meg se próbál komolyabban megismerni, nem beszélget velem. Bezzeg ajándékokak mindig ad, meg odafigyel rám.
Vajon a másikkal is ilyen volt?! Mert ilyen téren nincs panaszom. Csak úgy vágynék az elsöprő szerelemre :(
A másik bajom a szex...rám lett ragasztva h én folyton csak szexelni akarok...hát az ember nyilván akar ha szereti a másikat. Ő azt mondja nem szex mániás...de amikor megismerkedtünk folyton azzal jött h az exével mennyit szexeltek, folyton szexeltek. (Az nem baj?!) Én meg látom őt 2 napot a hétből és zavarja h azalatt szexelni akarok.
Hogy...minek folyton szexelni...bezzeg a másikkal akart -.-
Viszont nem járt sokat a nagy szerelmével mert 3 hónap után elhagyta őt...so neki se felelt meg valami, hiába szerette annyira. Nálam meg azt mondja hogy már többszörösen felülmúlta önmagát minden téren, de én nem tudok elszakadni az exétől, meg nekem semmi nem elég :/
Hát ha engem is szerelmemnek szólítana meg látnám h odáig meg vissza a van értem nem szólnék egy büdös szót se.
De szerintetek van így értelme? Vagy én vagyok túl mániákus, hogy folyton hasonlítgatok. Nem láttam őket együtt.
Lehet olyat képzelek bele ami valójában nem illik rá. De mindig rácáfol... :S, tud olyan szenvedélyes lenni amilyennek hittem, meg tud olyan lenni amilyennek hittem mégis azt mondja h nem ismerem...de a végén mindig kiderül hogy csak olyan (nagyon ritkán). Csak mintha velem nem akarna olyan lenni vagy nem tudom...kínjában már megvátozna? :D
Ötlet? 25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!