Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ötlet volt az exemtől tanácsot kérni, szándékosan akart elbizonytalanítani?
Jó ideje szétmentünk, de tudom hogy ő még akarna tőlem valamit, de egy ideje már eltudtunk úgy beszélgetni, mint normális felnőtt emberek. Engem pedig érzelmileg kb. teljesen leköt egy szerelmi bánat, ahol nagyon nem értem a srác viselkedését, nagyon sértődékeny, hisztis, etc, szóval nehezen jön ez össze. A sok unszolás után elárultam ezt exemnek, lévén ha ez jár a fejemben, nem nagyon tudom tettetni, hogy nincs problémám. Nem volt szép dolog, de ő meg közölte alig pár infó alapján, hogy az az új srác lesz*r engem és tuti nem is tetszem neki, biztos csak megakar viccelni, meg ilyeneket. Mikor mondtam neki, hogy az első találkozásunktól kezdve udvarol, közölte, hogy az se számít semmit, csak hülyére vesz, máskülönben már rég lefeküdtünk volna (már 10x lett volna rá alkalom, eddig mindig én mondtam nemet, mert nem akarok kapcsolaton kívül szexelni vele), és hogy ne képzeljem már, hogy tetszem neki.
Szerintetek mennyi az esély rá, hogy ezt csupán rosszindulatból mondta? Ilyenkor minden jel ellenére megijedek, hogy hátha ez egy tök objektív vélemény, és csak én hitegetem magam.
Ha meg tudott csalni, ráadásul többször is, akkor ismeri, hogy működnek ezek a dolgok náluk, és lehet, hogy magából kiindulva vont le következtetéseket a másikra vonatkozólag.
Nem ismerem az aktuális sztoridat, csak tippelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!