Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért elvárás némely nőtöl a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elvárás némely nőtöl a jogosítvány és az autó?

Figyelt kérdés

Nos én úgy látom nem Szaud Arábiában élünk, itt nyugodtan letehetik a jogsit és vehetnek autót, hogyha szeretnek vezetni. Van a másik részük, akiknek van kocsijuk és ezt a párjuktól is elvárják, hogy legyen. De miért? Mitől lesz jobb az a párkapcsolat?

Azért kérdezem, mert fordított felállásban érdekes módon nincsen gond. Instás képek is tele vannak azzal, hogy a férfi vezet, a nő meg anyósülésen selfizget, de mi azzal a gond, ha a nő vezet? Ilyen hülye a társadalom, hogy ezt cikinek nézi? Engem egyáltalán nem vonz se a vezetés se az autók, nincs is szükségem rá és engem teljesen hidegen hagy, hogy van e kocsija vagy nincs. Csak sokszor úgyérzem mintha valami társadalom elvárás lenne az autó, pláne a férfiak fele pedig többen nem szeretnek vezetni.

2017. dec. 18. 14:43
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Hogy tudjunk inni és te vezethessél hazafelé :D
2017. dec. 18. 18:40
 32/32 anonim ***** válasza:

Nekem csak a páromtól volt elvárás, mert tömegközlekedéssel olyan bő 4 óra volt az út kettőnk lakhelye között, kocsival szűk 1 óra, én meg akkor se vezetnék, ha fegyverrel kényszerítenének, mert semmi mástól nincs olyan halálfélelmem, mint amikor a volánnál ülök. Ez van. Ő meg szeret vezetni.

Sok csajt ismerek, akinek a pasijának nincs jogsija/kocsija, én is az exeimmel tök vidáman elbuszoztam, náluk megoldható volt. Most nem tudtuk volna kocsi nélkül megoldani.

23L

2017. dec. 19. 10:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!