Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért elvárás némely nőtöl a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elvárás némely nőtöl a jogosítvány és az autó?

Figyelt kérdés

Nos én úgy látom nem Szaud Arábiában élünk, itt nyugodtan letehetik a jogsit és vehetnek autót, hogyha szeretnek vezetni. Van a másik részük, akiknek van kocsijuk és ezt a párjuktól is elvárják, hogy legyen. De miért? Mitől lesz jobb az a párkapcsolat?

Azért kérdezem, mert fordított felállásban érdekes módon nincsen gond. Instás képek is tele vannak azzal, hogy a férfi vezet, a nő meg anyósülésen selfizget, de mi azzal a gond, ha a nő vezet? Ilyen hülye a társadalom, hogy ezt cikinek nézi? Engem egyáltalán nem vonz se a vezetés se az autók, nincs is szükségem rá és engem teljesen hidegen hagy, hogy van e kocsija vagy nincs. Csak sokszor úgyérzem mintha valami társadalom elvárás lenne az autó, pláne a férfiak fele pedig többen nem szeretnek vezetni.

2017. dec. 18. 14:43
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
79%
Mert férfias, ha tud vezetni egy férfi. Ráadásul, ha gyereketek lesz és télen orvoshoz kell vinni, nem előny a buszozás. Bármi történik, ha kocsid van, sokkal gyorsabban, kényelmesebben tudsz intézkedni. F
2017. dec. 18. 15:11
 12/32 anonim ***** válasza:
4%

#9: És te miért nem tudod ezt megtenni?

N

2017. dec. 18. 15:12
 13/32 anonim ***** válasza:
95%

12.

Elnézést, az ilyen pattogó gumicukrokat elfelejtettem és nem írtam oda, h én a 6-os válaszoló vagyok. Úgyhogy szúúúszáááá, van jogsim! Nem kell mindjárt infarktust kapni a mutogatásba... :D

2017. dec. 18. 15:13
 14/32 anonim ***** válasza:
97%

13 vagyok:

Folytatólagosan szerettem volna írni, h ha velem valami történik, h nem tudok vezetni, akkor mi a köv.lépés jogsi nélküli pasinak.

2017. dec. 18. 15:15
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Most szereztem meg a jogsit, a barátom öt évvel idősebb és még nincsen jogsija. Nem várom el tőle, halad a saját ütemében.

Ha nektem olyan lányok kellenek, akik ilyesmiket várnak el, az titeket minősít :)

23/N

2017. dec. 18. 15:22
 16/32 anonim ***** válasza:
94%

15. vagyok: az viszont természetes, hogy előbb-utóbb ő is megszerzi. Manapság óriási hátrányokkal jár, ha valakinek nincs autója (beteg gyerek, kirándulás, nagybevásárlás, beteg szülők...) és a kocsi már nem luxus, párszázezer forintért lehet venni legrosszabb esetben használt kisautót.

Ez nem nő-férfi kérdés, egyszerűen már ilyen lett a világ.

2017. dec. 18. 15:25
 17/32 anonim ***** válasza:
27%
Manapság divat elvárni mindenfélét. Leghangosabbak mindig azok, akik semmit sem tudnak nyújtani. :)
2017. dec. 18. 15:39
 18/32 anonim ***** válasza:
91%
Én nem várom el, de a pasi se várja el, hogy főzzek(néha oké) Vezetni jobban szeretek és tudok is, mint a fakanalat forgatni.
2017. dec. 18. 15:43
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem eddig senki nem várta el a kocsit, mondjuk én Budapesten élek és itt elég jó a tömegközlekedés, pénzem van elég meg a jogsim is megcsináltam(mert a szüleim anno beírattak rá) de fölöslegesnek érzem, hogy egy autót vegyek, külföldre repülővel utazom, országon belül vonattal, városon belül meg busszal gyorsabban ott vagyok a belvárosban, mintha kocsival mennék. Vidéken nyilván más a helyzet, ott azért boltba is sokszor km-eket kell menni ,szóval egy vidéki lány esetében teljesen érthető.
2017. dec. 18. 15:56
 20/32 anonim ***** válasza:
71%

Én anno önmagamtól vártam el hogy legyen jogsim :-)

Próbáltál már tömegközlekedéssel nyaralni menni?

Vagy tömegközlekedéssel költözködni?

Hazavinni egy zsák cementet a ruhaszárító állvány bebetonozásához?

Esőben beteg gyereket orvoshoz vinni?

Fűnyírót levinni a hétvégi telekre?

Nagybevásárlást hazacipelni?

Barátnődet kényelmesen elvinni egy étterembe?

Soroljam még?

Ha találkozol ezekkel az életed során, szerintem benned is megszületik az igény.

2017. dec. 18. 16:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!