Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megmondjam neki a frankót...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmondjam neki a frankót vagy inkább ne égessem magam?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ismerek egy nőt, akivel egy uszodába járunk. Futólag szoktunk találkozni/beszélgetni ott, de csak általános dolgokról, semmi komoly.

Nekem egyre jobban bejön, de tudom róla, hogy házas.

(Viszont elég rossz lehet a kapcsolata a férjével.)

Én nemrég váltam el, és nem akarom szétbarmolni senkinek a házasságát, de ez a Nő egyszerűen elbűvölő. Arra gondoltam, hogy talán el kellene mondanom neki, mit gondolok róla, hogy nagyra tartom. Minden elvárás nélkül. De ugyanakkor nem akarom rongyá égetni magam, ha rosszul sülne el. Szeretnék még továbbra is abba az uszodába járni.

Ti mit tennétek?

38/F

2017. dec. 17. 23:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Lehet hogy depis,minek neked a macera ? :)
2017. dec. 18. 10:25
 12/13 A kérdező kommentje:
Ócska, egofényeztető, agyatlan, hülye pitsa. :D
2018. márc. 4. 22:20
 13/13 A kérdező kommentje:
Kiderült, hogy el akar válni, de az is valószínű, hogy nem jövök be neki. :) Ő csak beszélgetni akar velem, de már nem érdekel. Bizonytalan, mint a kutya vacsorája :D
2018. jún. 7. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!