Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hazugságon kaptam, megmondjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazugságon kaptam, megmondjam neki?

Figyelt kérdés
Illetve mikor mondjam el? Jelen pillanatban mérges vagyok nagyon. Azt mondta épp felébredt, és nem tudunk találkozni hanem holnap. 2 sms irtam neki mert kérte, hogy keltsem reggel. Irtam neki neten, mert láttam fenn van erre lement, visszajött, lement, visszajött..és nem nézte meg. Szerintetek ez a facebook lehet ennyire vagy tényleg hazudott?
2016. nov. 9. 09:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ezt most nem értem... ha mondta, hogy épp most ébredt, akkor beszéltetek, nem? Akkor meg miben hazudott? Nem vágom...
2016. nov. 9. 09:18
 2/13 A kérdező kommentje:
Korán irtam rá, azóta láttam mobilról, hogy facebookon ki be lépkedett többször is, tehát fenn volt. 2 órára rá rámir, hogy elaludta a randit.
2016. nov. 9. 09:22
 3/13 anonim ***** válasza:

Jaaa, értem. Hát a facebookhoz nem értek, majd valaki okosabb megírja, hogy mutathat-e elérhetőnek, ha nem vagyok az. Szerintem én már akkor mondtam volna neki a telefonba, h "pedig azért írtam rád facén, mert láttam, h fent vagy". Aszt' ennyi.

(Azt mondjuk nem értem, miért SMS-el akartad felkelteni, én biztos nem kelnék fel rá, csak ha hívogatnak.)

2016. nov. 9. 09:35
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell egyből nekiesni.

Egyrészt tényleg lehet, hogy ingadozott a wifi kapcsolat, és nem ő lépegetett ki-be. Másrészt úgy is letagadná akkor is, ha tényleg már korábban fent volt.

A legjobb az, ha te sem várod állandóan ugrásra készen, hogy mikor lesz randitok. Ha ő ajánl egy időpontot, nyugodtan mond rá, hogy nem jó, más programod van. És legyen is: találkozz a barátaiddal, menj el fodrászhoz, stb.

Majd rájön, hogy neked is van életed rajta kívül is, és ha akar látni, akkor igyekezzen, mert különben lecsúszik rólad.

Jelenleg ő baromira biztos abban, hogy úgy variálja a randikat, ahogy neki megfelel, mert te soha nem fogod lemondani, mindig ráérsz, kvázi ugrásra készen várod, hogy füttyent, te meg ugrasz.

Ezt kell leállítani!

Kicsit lazíts, nem kell állandóan őt figyelgetni, meg hajszolni hogy találkozzon veled. Ha akar látni, úgy is fog jelentkezni. Ha meg magától nem keres, és neked kell rugózni ezen állandóan, akkor jobb is, ha szépen leépíted a pasit. Legalább kiderül, hogy akar-e tőled valamit, vagy csak azért találkozgat veled, mert egyelőre nem talált jobbat. De keresi!

2016. nov. 9. 09:38
 5/13 A kérdező kommentje:
A randikat mindig úgy beszéltük meg, hogy mindkettőnknek jó legyen. Nincs sok időm amúgy, és a programjaimat sem mondom le a tali miatt. Nem tudom, hogy csak nem volt kedve hozzá, vagy tartott a beszélgetéstől ami következett. Vagy meg akarta mutatni, hogy ki az úr a háznál..hogy én szaladjak utána egy kicsit.. Ezért nem mondtam neki semmit, hanem inkább abbahagytam a beszélgetést mert higgadt fejjel okosabb leszek. Egyébként nagyon mérges, dühös lettem abban a pillanatban, amiért úgy tett mintha semmi nem történt volna pedig ezt direkt csinálta. Csak az okát nem tudom.
2016. nov. 9. 09:53
 6/13 anonim ***** válasza:
A facebookra nem lehet mindig adni. Sokszor jelezte rosszul, hogy ki van épp fent, de olyan is volt, hogy elment a netem aztán visszajött, a telóm is meghülyült így másnak azt mutatta, hogy ki be lépkedek facebookról miközben én nem is voltam fent. De az is előfordult már, hogy facebookozás közben aludtam el, a telóm képernyője elsötétült, de mikor ráfeküdtem újra felvillant. Így olyan volt, mintha fent lettem volna, de én az egészből semmire sem emlékeztem. Szerintem inkább kérdezz rá és ne támadd le.
2016. nov. 9. 10:17
 7/13 A kérdező kommentje:
Számitógépről van.. Alvás közben nem mehetett fel és le 3x szerintem.. Mindegy valami oka csak van
2016. nov. 9. 10:37
 8/13 anonim ***** válasza:

Szerintem se mérgelődj, jól tetted, hogy higgadt fejjel inkább nem írtál neki többet. Egy ideig én a helyedben nem is keresném :D

Amúgy lehet igen felébredt,félálomban meg mobilról belépett a fosbukra,aztán visszaaludt. Ez olyan,mint amikor lenyomja az ember az ébresztőt. Én volt, hogy viberen valakivel beszéltem,mert épp ébredtem,utána mikor felkeltem már nem is emlékeztem. De nem akarok senkit se védeni persze! :D

2016. nov. 9. 10:37
 9/13 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom 3x ezt hogy csinálta meg. És éppen lelépett mikor ráirtam..
2016. nov. 9. 10:45
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem egy ideig ne írj rá,ne keresd. Ha ő keres,akkor ne vedd fel 1-2 napig a telefont..
2016. nov. 9. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!