Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazugságon kaptam, megmondjam neki?
Jaaa, értem. Hát a facebookhoz nem értek, majd valaki okosabb megírja, hogy mutathat-e elérhetőnek, ha nem vagyok az. Szerintem én már akkor mondtam volna neki a telefonba, h "pedig azért írtam rád facén, mert láttam, h fent vagy". Aszt' ennyi.
(Azt mondjuk nem értem, miért SMS-el akartad felkelteni, én biztos nem kelnék fel rá, csak ha hívogatnak.)
Nem kell egyből nekiesni.
Egyrészt tényleg lehet, hogy ingadozott a wifi kapcsolat, és nem ő lépegetett ki-be. Másrészt úgy is letagadná akkor is, ha tényleg már korábban fent volt.
A legjobb az, ha te sem várod állandóan ugrásra készen, hogy mikor lesz randitok. Ha ő ajánl egy időpontot, nyugodtan mond rá, hogy nem jó, más programod van. És legyen is: találkozz a barátaiddal, menj el fodrászhoz, stb.
Majd rájön, hogy neked is van életed rajta kívül is, és ha akar látni, akkor igyekezzen, mert különben lecsúszik rólad.
Jelenleg ő baromira biztos abban, hogy úgy variálja a randikat, ahogy neki megfelel, mert te soha nem fogod lemondani, mindig ráérsz, kvázi ugrásra készen várod, hogy füttyent, te meg ugrasz.
Ezt kell leállítani!
Kicsit lazíts, nem kell állandóan őt figyelgetni, meg hajszolni hogy találkozzon veled. Ha akar látni, úgy is fog jelentkezni. Ha meg magától nem keres, és neked kell rugózni ezen állandóan, akkor jobb is, ha szépen leépíted a pasit. Legalább kiderül, hogy akar-e tőled valamit, vagy csak azért találkozgat veled, mert egyelőre nem talált jobbat. De keresi!
Szerintem se mérgelődj, jól tetted, hogy higgadt fejjel inkább nem írtál neki többet. Egy ideig én a helyedben nem is keresném :D
Amúgy lehet igen felébredt,félálomban meg mobilról belépett a fosbukra,aztán visszaaludt. Ez olyan,mint amikor lenyomja az ember az ébresztőt. Én volt, hogy viberen valakivel beszéltem,mert épp ébredtem,utána mikor felkeltem már nem is emlékeztem. De nem akarok senkit se védeni persze! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!