Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazugságon kaptam, megmondjam neki?
Figyelt kérdés
Illetve mikor mondjam el? Jelen pillanatban mérges vagyok nagyon. Azt mondta épp felébredt, és nem tudunk találkozni hanem holnap. 2 sms irtam neki mert kérte, hogy keltsem reggel. Irtam neki neten, mert láttam fenn van erre lement, visszajött, lement, visszajött..és nem nézte meg. Szerintetek ez a facebook lehet ennyire vagy tényleg hazudott?2016. nov. 9. 09:12
11/13 anonim válasza:
Van ám olyan verzió is, hogy bekapcsolva felejti (akár gépen) belépve egy beszélgetésbe - ha ír neki valaki, akkor frissít az ablak, és úgy jelzi, mintha egy perce lett volna fent. Párommal én is sokszor jártam hasonlóan (szintén elaludt randinál... :D), hogy írtam neki, hívtam messengeren, hogy az majd vinnyog neki, ha már a telefonja néma, és folyamatosan jelezte hogy épp most volt fent, épp most volt fent, de az üzimet nem nézte.
A végén kiderült, hogy édesdeden aludt még akkor, csak az üzenetek miatt frissítgette magát a messenger. :)
12/13 A kérdező kommentje:
Utolsó, eddig amit te irtál tűnik leglogikisabbnak. Köszönöm! Most egy kicsit szégyellem magam. Nem engedtem az idulatomnak, de tudja hogy haragszom mert mondtam hogy most nem tudok beszélni de ne aggódjon nincs gond. Muszáj volt lehiggadnom közben, sajnos hirtelen felment a cukrom. Most vagyok túl egy szakitáson és annyira nem vagyok még jól. Ott tényleg hülyére vettek..
2016. nov. 9. 11:34
13/13 A kérdező kommentje:
A mi esetünkben én felmentem, láttam ott van, vártam ir mert mindig rögtön irt. Nem irt akkor én irtam erre látom pár perce ment le. Aztán megint fent van de nem nézi meg az üzit. Ha frissült is akkor sem az én ablakomtól. Na mindegy, meglátom hogy érdemes e rákérdeznem vagy sem.
2016. nov. 9. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!