Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondjam a barátomnak, hogy rosszul esett vagy ez túl fojtogató viselkedésre vall?
Barátom elutazott pár napra, de totál eltűnt. Naponta ír egy sms-t, hogy nem tud online lenni, mert rossz a net, meg nincs is ideje, sok a program. Egész napi beszélgetésünk 1 db sms. Rosszul esik, hogy ennyire mellőz. Nem azt szeretném, hogy egész nap nonstop beszélgessünk, de legalább egy 10-15 percet összefüggően. De 1 db smst küld egész nap. Az én sms-eimre már nem is válaszol.
Megemlítsem neki hazaérkezése után, hogy ez rosszul esett? Vagy inkább ne, mert ez taszító viselkedés?
Ha pár napra elutazott akár munka vagy akár nyaralás miatt nyilván dolga van sok a programm és abba a pár napban lehet épp nem ér rá veled a semmiről beszélgetni hosszakat.
Tiszteld ha pár napig távol van töled néha neki is szüksege van térre és lehet semmi rosszat nem tesz, de épp a pár nap kikapcsolodásáva jobban esik a barátaival vagy családtagjaival beszélgetni. Nem jó ha magad mellé kötni valakit és elvárni állandóan veled foglalkozzon tartsd tiszteletbe a másik pár napos szabadságát. Hagyd őt békén kicsit foglald el magad ne mástól függj ment egy kis ragacs.
Első válaszoló a 40 %val már csak tudja hisz ott fogja neki a gyertyát.
Honnan anyátokbol tudnátok mit csinál a barátja? Uszitgatás az megy mert a sajat életetek szart se ér.
azért ne egyből verd agyon,hátha van értelmes oka,amiért ilyen veled
de kérdezz rá ,persze
Ha nem Peruba utazott, akár fel is hívhatna.
Nekem minden napom zsúfolt, de tudok negyed órát szakítani arra ami fontos.
Szerintem mond meg neki nyugodtan. Így legalább tisztában lesz vele.
Nem hinném, h napi 10-15 perc beszélgetés annyira belegázolna a srác szabadságába. Sokkal inkább az lep meg, h a gyereknek nincs ingere arra, h a párjával beszéljen 10-15 percet. Nem hiszem el, h annyi idő alatt nem lenne miről beszélni. Én amikor távok voltam a Páromtól szörnyen hiányzott, és alig vártam az alkalmat, h beszélhessünk. És nem volt olyan dolog ami fontosabb lett volna ennél.... De persze kinek mi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!