Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondjam neki?
A helyzet az, hogy nemrég fordult komolyra a kapcsolatom a fiú barátommal. Nem vagyunk hivatalosan együtt, de már hosszú ideje tart köztünk ez a féle viszony és a baráti társaságunk is tudja, hogy közelibbé vált a kapcsolatunk.
A probléma az, hogy ő nyári munkát vállalt és emiatt nagyon keveset beszélünk, illetve találkozunk. Pontosabban még 1 mire újra látom. Beszélni is napközben néhány szót szoktunk este van amikor hosszabban, de akkor sem folyunk bele olyan igazi beszélgetésekbe, mint amit elvárnék.
Elmondjam neki, hogy mennyire hiányzik és hogy mennyire vágyom arra, hogy beszélgessünk vagy inkább hagyjam?
Tudom, hogy fáradt és elfoglalt nem akarom, hogy már most azt érezze rá vagyok tapadva!
Egyetértek azzal, amit írtok, de mi eleve nem egy háztartásban élünk így csökken a közös idő. Amit beszélünk azt is telefonon.
Bocsánat! Az én hibám, hogy nem írtam a leírást elég egyértelműen.
Leginkább megijeszteni nem akarom azzal, hogy már a kapcsolatunk elején ennyire kifejezem mindezt.
Szerintem meg ne... ha még nem mondtátok ki kifejezetten, hogy ti együtt vagytok, akkor ez így még sok és tolakodó lehet kissé neki.
Most egy ilyen időszak van. Lesz jobb is... ha újra találkoztok, akkor lehet lefektetni az alapokat, átbeszélni, hogy mi is van igazából köztetek vagy ki mit akar.
szerintem éld meg ezt az 1 hetet (?) úgy, hogy neked is egy kis pihi.
Természetesen, ha megbeszélés után is így áll hozzád, akkor az más dolog már.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!